Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Σε ισχυρές και υγιείς βάσεις ο ΠΑΟΚ Καρπενησίου-Οι εγγραφές της ακαδημίας σε εξέλιξη














Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Καρπενησίου των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Λάκη Αναστασόπουλου, η οποία ανεβαίνει επίπεδο διαρκώς και συνεχίζει δυναμικά τη σταδιοδρομία της στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Οι εγγραφές του συλλόγου ξεκίνησαν, βρίσκονται σε εξέλιξη και περιλαμβάνονται όλες οι ηλικιακές κατηγορίες(Projunior έως εφηβικό). Η πρώτη προπόνηση των ακαδημιών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.
Μάλιστα ο σύλλογος παρέχει ειδικά πακέτα για αδέλφια και ανέργους.  Στα αξιοσημείωτα επίσης  η παροχή δωρεάν περίθαλψης, καθώς ο σύλλογος υποστηρίζεται από διατροφολόγο, φυσιοθεραπευτή-ιατρό και εργοφυσιολόγο, δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα.
Ο αγιασμός της ομάδας δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, αλλά σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους επίτιμοι καλεσμένοι από την ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού η εποικοδομητική συνεργασία των δυο πλευρών συνεχίζεται σε αυτό το επίπεδο, στηριζόμενη στη μεθοδολογία και στο οργανόγραμμα των ακαδημιών της κυπελλούχου ΠΑΕ.
Όσον αφορά το ανδρικό τμήμα αυτό θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας η προετοιμασία του θα ξεκινήσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Ο ΠΑΟΚ είναι ανοιχτός σε όσους ποδοσφαιριστές επιθυμούν να αγωνιστούν σε αυτόν, κατόπιν επικοινωνίας με τους προπονητές του.
Για περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες στα τηλ. των δυο προπονητών του συλλόγου Απόστολος Αναστασόπουλος(6970090590) και Γιώργος Χρυσαφόπουλος(6988380018).