Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Επιστροφή Κώστα Γουλέτα στην τεχνική ηγεσία του Αιόλου


Ο Α.Σ. Αίολος ανακοίνωσε τον νέο του προπονητή, ο οποίος θα τον καθοδηγήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία φυσικά στόχος είναι το ντάμπλ.
Πρόκειται για τον 43χρονο Κώστα Γουλέτα, που επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από 3,5 χρόνια, αποτελώντας τον διάδοχο του Δημήτρη Τσιγαρίδα. 
Ο Γουλέτας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρυτανία με τα Άγραφα την περίοδο 2010-2011. Τη σαιζόν 2014-2015 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αιόλου(Έπαιξε και σε λίγα ματς ως ποδοσφαιριστής), οδηγώντας την μετέπειτα νταμπλούχο ομάδα του Προφήτη Ηλία ύστερα από χρόνια στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και στον τελικό κυπέλλου, ωστόσο η συνεργασία των δυο πλευρών λύθηκε δυο μέρες πριν τον τελικό με το Βελούχι. 
Την περασμένη χρονιά(2017-2018) βοήθησε με την εμπειρία του ως ποδοσφαιριστής τις τελευταίες αγωνιστικές τον Αίολο.
Έχει μια σπουδαία καριέρα στις επαγγελματικές και μη κατηγορίες, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές(ως όνομα και ως απόδοση) που πέρασαν από τα γήπεδα της Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί πλην Αγράφων και Αιόλου στην Προοδευτική(Α΄ Εθνική, 9 συμμετοχές την περίοδο 2013-2014), στην ΕΑΡ, στον Παναιγιάλειο, στον Αήττητο Σπάτων, στον Παναργειακό, στη Σκόντα Ξάνθη, στον Πανελευσινιακό, στον Ατρόμητο, στον Παναιτωλικό, στον Κιλκισιακό, στα Τρίκαλα, στον ΠΑΟ Ρούφ, στον Εθνικό Πειραιώς, στην Καστοριά, στον Βύζαντα Μεγάρων, στη Χαλκίδα-Λήλας, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Ολυμπιακό Λιοσίων, στον Ωρωπό, στον Σαρωνικό Αίγινας, στο Κορωπί, στα Κριεζά, στον Α.Ο. Πειραιάς και άρχισε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, 
Ως ποδοσφαιριστής μετρά 185 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ έχει διατελέσει και βοηθός προπονητή στον Αήττητο Σπάτων.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Αίολος:
"Ο Α.Σ. Αίολος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Γουλέτα και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του."