Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Ορίστηκε η ημερομηνία κλήρωσης της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας-Νέα παράταση στις δηλώσεις


Το συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής(17/8) και ώρα 16:30 με πέντε βασικά θέματα. Παρόντες στο συμβούλιο ήταν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Βασίλης Κατσίκης, Νίκος Δροσίνης, Γιώργος Λιάγκας και Θωμάς Θεοδωρογιάννης.
Αποφασίστηκε να υπάρξει νέα παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας έως τις 31 Αυγούστου. Δήλωσαν συμμετοχή και τα Άγραφα, φτάνοντας τις έξι ομάδες μετά τον ΑΠΟΚ, τον Αίολο, τη Μυρίκη, την Ποταμιά και το Ραπτόπουλο. Η κλήρωση πρωταθλήματος και κυπέλλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 και30 στα γραφεία της Ενώσεως.
Την Τρίτη 27 Αυγούστου θα διεξαχθεί στην Αθήνα η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με θέμα την εκλογή των μελών δικαστικών οργάνων. Αποφασίστηκε ομόφωνα η εκπροσώπηση από τον Θωμά Θεοδωρογιάννη πέραν του Προέδρου φυσικά Γιώργου Παπαντζίμα.
Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση προς το συμβούλιο για το τουρνουά ακαδημιών της ΕΠΣ Ευρυτανίας, το οποίο διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο. Τέλος θα σταλεί έγγραφο προς τους Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων με θέμα την αδειοδότηση των γηπέδων, η οποία εκπνέει.