Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Προσφέρει μπάλες στα σωματεία η ΕΣΚΑΣΕ


Με ανακοίνωση της ΕΣΚΑΣΕ επισημαίνει: «Σας ενημερώνουμε ότι από την 28/8/18 και καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη και από ώρες 19.00 – 21.00, οι εκπρόσωποι των σωματείων μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ τις μπάλες MOLTEN που δικαιούται το κάθε σωματείο. Συγκεκριμένα:
 Τα σωματεία Β και Γ Εθνικής ( ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜ-ΛΟΚΡΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜ- ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ – ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ) θα παραλάβουν από 10 μπάλες ανδρών το καθένα ( 5 από την ΕΟΚ, 3 λόγω σύμβασης της ΕΣΚΑΣΕ με την MOLTEN, και 2 προσφορά από την ΕΣΚΑΣΕ.
Όλα τα υπόλοιπα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ θα παραλάβουν από 5 μπάλες ανδρών το καθένα ( 3 λόγω σύμβασης της ΕΣΚΑΣΕ με την MOLTEN και 2 προσφορά από την ΕΣΚΑΣΕ.
Τα σωματεία που είχαν συμμετοχή την περίοδο 2017-18 στα τμήματα Γυναικών ή Νεανίδων ή Κορασίδων θα παραλάβουν από 3 μπάλες γυναικών .
Ο εκπρόσωπος κάθε σωματείου που θα προσέλθει στην ΕΣΚΑΣΕ να παραλάβει τις μπάλες, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσει εξουσιοδότηση ( βλέπε συνημμένο έγγραφο ) με σφραγίδα του σωματείου και υπογραφές από τον πρόεδρο και το γραμματέα του.”