Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ο Ηλυσιακός με δυο τμήματα των ακαδημιών στο Καρπενήσι

Μετά από τέσσερα χρόνια η ακαδημία του Ηλυσιακού ανέβηκε Καρπενήσι. Συγκεκριμένα οι ομάδες Κ18 και Κ16 βρίσκονται στην Ευρυτανική πρωτεύουσα(24-31 Αυγούστου), διαμένουν στο Avaris και προπονούνται στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα.
Η αποστολή είναι πολυπληθής και αποτελείται από περίπου 50 συμμετέχοντες.
Προπονητές της Κ18 είναι οι: Βασίλης Καλτσής(Με θητεία στις ακαδημίες του Ατρομήτου, του Πανιωνίου και των μικτών της ΕΠΣ Αθηνών μεταξύ άλλων) και Χρύσανθος Παπανάκος.
προπονητές της Κ16 είναι οι: Θοδωρής Πάλλης και Θοδωρής Μαρτέκας. Η προετοιμασία ξεκίνησε την Παρασκευή 17 Αυγούστου. Στο Καρπενήσι βρίσκεται και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Μαρκολέφας, καθώς ακολουθείται εξειδικευμένη προετοιμασία για τους γκολκίπερ, όπως και ο φυσιοθεραπευτής του συλλόγου Δημήτρης Λέκκας. 
Υπεύθυνος των ακαδημιών, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και αρχηγός αποστολής είναι ο Χρήστος Φασίτσας, ενώ τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή έχει ο Βαγγέλης Μπεκρής.
Ο Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος είναι ελληνικός αθλητικός σύλλογος, με το βασικό τμήμα των δραστηριοτήτων του να εδρεύουν στα Ιλίσια και στο Γουδί του δήμου Αθηναίων και κάποιες στο γειτονικό Ζωγράφου. Επίσημο έτος ίδρυσής του αποτελεί το 1927. Χρώματα του είναι το κίτρινο και το μαύρο. Πρόεδρος του είναι ο Κώστας Παπαθανασίου, ενώ η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Μέλος της υπήρξε ο Ευρυτάνας Τάσος Φλέγγας και των ακαδημιών ο Πέτρος Αποστολόπουλος, με καταγωγή από την Κρέντη. Η ακαδημία αριθμεί περίπου 200 παιδιά.

Τα φιλικά του Ηλυσιακού


Η ομάδα Κ18 θα δώσει φιλικό την Τετάρτη 29/8 με την Κ17 της ΑΕΚ, ενώ μια ημέρα μετά η Κ16 θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής
U18: Αθανασόπουλος, Αποστολόπουλος, Βελιάσι, Καλτσής, Λογοθέτης, Μίλε, Πάνος, Πουλέρι, Ράπτης, Ρουμελιώτης, Σμιγάδης, Κατσάκος, Δέδες, Κίτσιος, Κουκουζέλης, Λαγάνης, Λιονάκης, Μαρκάκης, Νταλάρδας, Χατζηάδης, Χοτζάι 
U16: Αμπατζής, Γυρνάς, Δημονίτσας, Ζαρταλούδης, Μανωλακάκης, Νιαρχάκος, Πανταζής, Παντιώρας, Ραγκαβάς, Παππάς Α., Παππάς Λ., Παρασχάκης, Ρομπότσι, Τελατινίδης, Δημησιάνος, Ζενέλλι, Καλατζής, Κοκκώνης, Σαούλι, Ταχιράι.














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος