Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ενισχύεται ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου για τη νέα πρόκληση


Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου στο Ενωσιακό γήπεδο στο Φραντζή υπό την τεχνική καθοδήγηση του Δημήτρη Καρακούση. Οι “κιτρινόμαυροι” την τελευταία στιγμή δήλωσαν συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία του νομού και προετοιμάζονται ώστε να πραγματοποιήσουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη χρονιά.
Στην ομάδα παρέμειναν από την περυσινή σεζόν οι: Χρήστος Σαίνης, Δημήτρης Μπομπότας, Δημήτρης Λυτάκης, Μιχάλης Σφήκας, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Αθανάσιος Τζαβαλής, Χρήστος Καλούσιος και Δημήτρης Χαλκίδης.
Αποκτήθηκαν οι:
-Ηλίας Καλύβας από την Ένωση Άσπρα Σπίτια Αντίκυρα: (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Α.Σ Λαμία, Ανθήλη, Αράχωβα, Δίστομο)
-Γιάννης Χανής από το Κόκκινο Βοιωτίας: (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καλύβια, Άγιος Κωνσταντίνος, Α.Σ Λαμία, Μαλεσίνα, Κηφισσό)
-Αθανάσιος Κοτρώνης από Ακαδημία Ποδ. Λαμίας: (έχει αγωνιστεί σε Παγκρατιακό και Αστέρα Σταυρού).
-Οι νεαροί Χρήστος Μηλιώτης και Λουκάς Τσεκούρας από την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας
-Παναγιώτης Γούπιος από Α.Ο Τσούκα
-Χρήστος Σταμπουλίδης από Δόξα Ζηλευτού
-Μιχάλης Πάρσι από Δόξα Μοσχοχωρίου
Να σημειώσουμε πως γίνονται προσπάθειες για την πλήρη στελέχωση του ρόστερ και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις από πλευράς διοίκησης ώστε ο Τάκης Καρακούσης να ετοιμάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν.
Σημειωτέον πως η προετοιμασία του συλλόγου και εν συνεχεία οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Φραντζή καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η κλήρωση σε πρωτάθλημα& κύπελλο
Στο κύπελλο ο Κεραυνός θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γιαννιτσούς, τον Ολυμπιακό Λαμίας και την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας. Στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας οι «Άγιοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στην πρεμιέρα τον Οπούντιο Μαρτίνου και τη δεύτερη αγωνιστική στο γήπεδο τους την Αταλάντη.

Πηγή: lamianow.gr