Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ανανεωμένος και πολλά υποσχόμενος ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου

Προετοιμασία στο Καρπενήσι διεξάγει και φέτος μια ομάδα της Α΄ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που επέλεξε το ξενοδοχείο Lecadin(7-13 Αυγούστου), κάνοντας προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 23 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων πάρα πολλοί είναι νεοαποκτηθέντες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενισχυθεί αρκετά σημαντικά στις μεταγραφές, βάζοντας πρωταγωνιστικούς στόχους μετά την περυσινή 7η θέση. Ήδη στο ρόστερ εντάχτηκαν ποδοσφαιριστές αξίας, με το όνομα του Μανώλη Λύγκου να ξεχωρίζει.
Νέος προπονητής του συλλόγου είναι ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ενώ στην Προεδρία βρίσκεται ο Νίκος Αξιώτης. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην έκτη θέση στο περυσινό πρωτάθλημα, με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του να αρχίζουν στα μέσα Σεπτεμβρίου. Φιλικό ματς με τους νέους της ΑΕΚ, το πρώτο της σαιζόν έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 10 Αυγούστου.
Να τονίσουμε πως το 2014 η ομάδα του Αγίου Στεφάνου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το  κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ, νικώντας με 1-0 στον τελικό το Κρυονέρι, ενώ στο περυσινό ρόστερ του συλλόγου συμπεριλαμβανόταν το όνομα του παλαιού φορ του Παναιτωλικού, του Λεβαδειακού και του ΠΑΣ Γιάννινα Πέτρου Ζουρούδη. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1950 και αγωνίζεται στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου.

Εξαήμερη προετοιμασία
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Μάνθιος, Μπόσιος, Μπότης, Καλτσάς, Χατζής, Γιουβανέλλης, Τσέπας, Σκαφίδας, Χαρίσης, Αρκουμάνης, Λύγκος, Λένγκα, Ράμα, Παντελής, Μύρτα, Παπαδογιωργάκης, Λαμπρόπουλος, Παππάς, Κιούσης, Καρυπίδης, Τασλακίδης, Φιλίππου και Μπουσάι. Το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι: Χριστοφιλέας(Προπονητής), Φώσκολος(Τεχνικός Διευθυντής), Νικολόπουλος(Γενικός Αρχηγός), Σπύρου(Γυμναστής), Καββαδίας(Φυσιοθεραπευτής) και Τσούκας(Προπονητής Τερματοφυλάκων), ενώ ο  Βενάκης είναι ο οδηγός του λεωφορείου. 


Οι μεταγραφές
Δημήτρης Σκαφίδας(Μέσος, 32, Αήττητος Σπάτων), Γιάννης Λαμπρόπουλος(Τερματοφύλακας, 19, Νέα Ιωνία), Βασίλης Χαρίσης(Μεσοεπιθετικός, 31, Καλύβια), Γιώργος Καλτσάς(Μέσος, 21, Ιωνικός), Μαρίνος Παπαδογιωργάκης(19, μεσοαμυντικός, Κ20 Ατρόμητος), Γιώργος Μπότης(24, επιθετικός, Καλύβια), Γκερτιάν Μπουσάι(18, αμυντικός, Αίμος Πετρούπολης), Νίκος Παππάς(18, αριστερός μπακ-χαφ, Κ20 Απόλλων Σμύρνης), Δημήτρης Φερεντίνος(24, αμυντικός ,Α.Ε. Ηράκλειο), Ρενάλντο Ράμα(28, επιτελικός χαφ , Αμπελακιακός), Μικέλ Σενάι(23, μεσοαμυντικός, Άγιος Ιερόθεος), Άλμπι Λένγκα(29, μεσοαμυντικός, Ρόδος), Δημήτρης Παντελής(31, μεσοεπιθετικός, Μύκονος), Φάμπιο Μύρτα(21, τερματοφύλακας, Ατρόμητος Πειραιά), Μανώλης Λύγκος(33, επιθετικός, Κόρινθος 2006), Βαγγέλης Τσέπας(34, μεσοαμυντικός, Αήττητος Σπάτων), Ανδρέας Αρκουμάνης(38, αμυντικός, Αστέρας Ιτέας)

Ένας αρκετά γνώριμος


Νέο μέλος του Ολυμπιακού είναι ο 38χρονος δεξιός μπακ Ανδρέας Αρκουμάνης(Φωτογραφία), που αντιμετώπισε το Βελούχι με τον Αστέρα Ιτέας, ενώ έχει κάνει προετοιμασία στην Ευρυτανική πρωτεύουσα με τον Αήττητο Σπάτων. Αγωνιζόταν και παλαιότερα στον σύλλογο.

«Βγάζει» πρωταθλητή το Καρπενήσι
Οι δυο προηγούμενοι πρωταθλητές της ΕΠΣΑΝΑ, Αήττητος Σπάτων και Παλληνιακός είχαν πραγματοποιήσει επίσης προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Προπονητής ο Χριστοφιλέας
Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται εδώ και λίγο διάστημα ο 33χρονος Παναγιώτης Χριστοφιλέας(Φωτογραφία). Ο παλαιός τερματοφύλακας της Καλαμάτας εργάστηκε πέρυσι στον ΠΑΟ Καλυβίων και προηγουμένως στον Παλληνιακό. Γυμναστής είναι ο Κώστας Σπύρου(Θήτευσε στην Ισπανική Μούρθια), φυσιοθεραπευτής ο Σπύρος Καββαδίας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Τσούκας. Τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού έχει ο Φώτης Νικολόπουλος, ενώ ο νέος Τεχνικός Διευθυντής Αντώνης Φώσκολος είχε τον αντίστοιχο ρόλο πέρυσι στον Παλληνιακό.


Τερμάτισε έβδομος
Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε 7ος μεταξύ 16 ομάδων στο περυσινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Συγκέντρωσε 42 βαθμούς(12 νίκες-6 ισοπαλίες-12 ήττες και τέρματα 48-48). 


Προπονήσεις στη Σταματά


Οι προπονήσεις του συλλόγου πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της Σταμάτας, ενώ υπήρξαν και εργομετρικά «τεστ», δείγμα της οργάνωσης του συλλόγου. Η προετοιμασία άρχισε στις 31/7.
 

Φιλικό με ΑΕΚ Κ20


Το πρώτο φιλικό των «ερυθρολεύκων» θα δοθεί την Παρασκευή 10 Αυγούστου απέναντι στους νέους της ΑΕΚ. Φιλικά μετά την επιστροφή στη βάση έχουν προγραμματιστεί με τον Παλληνιακό, τον Θησέα Νέας Μάκρης, τα Γλυκά Νερά, τον Ατρόμητο Κερατσινίου, τον Γέρακα, την Ηλιούπολη, τους Αγίους Αναργύρους και το Πέρα Κλούμπ.

Πρόεδρος ο Αξιώτης


Στην Προεδρία της ομάδας του Αγίου Στεφάνου βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2017 ο επιχειρηματίας Νίκος Αξιώτης(Φωτογραφία). Α΄ Αντιπρόεδρος είναι ο Δημήτρης Μακρής, Β΄ Αντιπρόεδρος ο Γρηγόρης Ίσσαρης και επίτιμος Πρόεδρος ο Κοσμάς Λεπατατζής(Επί σειρά ετών Πρόεδρος). Να τονιστεί πως ξεκίνησε συνεργασία στα τμήματα υποδομής με τον παλαιό άσο του Παναθηναϊκού Γιώργο Καπουράνη.



























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος