Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Πάτησε Καρπενήσι ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου(Φωτορεπορτάζ)


Σε επαγγελματικά πρότυπα δουλεύει η ομάδα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Έφτασε την Τρίτη(7/8) στο Καρπενήσι για προετοιμασία και θα παραμείνει έως τις 13 Αυγούστου, επιλέγοντας για τη διαμονή της το Hotel Lecadin. 
Την αποστολή αποτελούν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Μάνθιος, Μπόσιος, Μπότης, Καλτσάς, Χατζής, Γιουβανέλλης, Τσέπας, Σκαφίδας, Χαρίσης, Αρκουμάνης, Λύγκος, Λένγκα, Ράμα, Παντελής, Μύρτα, Παπαδογιωργάκης, Λαμπρόπουλος, Παππάς, Κιούσης, Καρυπίδης, Τασλακίδης, Φιλίππου και Μπουσάι. Το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι: Παναγιώτης Χριστοφιλέας(Προπονητής), Αντώνης Φώσκολος(Τεχνικός Διευθυντής), Φώτης Νικολόπουλος(Γενικός Αρχηγός), Κώστας Σπύρου(Γυμναστής), Σπύρος Καββαδίας(Φυσιοθεραπευτής) και Γιώργος Τσούκας(Προπονητής Τερματοφυλάκων), ενώ ο κ. Βενάκης είναι ο οδηγός του λεωφορείου. 
Την Παρασκευή 10 Αυγούστου θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα νέων της ΑΕΚ, ενώ σήμερα στις 7 και 30 θα γίνει η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.