Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

Ο Ήφαιστος Λήμνου της Basket League στο Καρπενήσι(Φωτορεπορτάζ)


Ο Ήφαιστος Λήμνου, νέα ομάδα της Basket League κατέφτασε στο Καρπενήσι για προετοιμασία, διαμένοντας στο Montana(26 Αυγούστου-6 Σεπτεμβρίου) και κάνοντας προπονήσεις στο σύγχρονο κλειστό του ξενοδοχείου.
Οι παίχτες που έχει στη διάθεση του ο προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι οι εξής: Ρόλαντς Φρειμάνις, Σπύρος Μούρτος, Γιώργος Διαμαντάκος, Τάιρον Μπρέιζελτον, Χρήστος Μαραβέγιας, Γιώργος Γαρέζος, Θοδωρής Μπακέας, Δημήτρης Σταμάτης, Τόντρικ Γκότσερ, Κώστας Γόντικας, Σον Έβανς, Αντουέιν Γούιγκινς, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενώ την Τρίτη(28/8) καταφτάνει ο Τζέρι Σμίθ.
Τιμ μάνατζερ είναι ο Μάρκος Κολώκας, Γενικός Διευθυντής ο Κώστας Κώτσης, υπεύθυνος ακαδημιών και αθλητικός διευθυντής ο  Μανώλης Παπαμακάριος, επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου ο Χρήστος Γιαννόπουλος και φυσιοθεραπευτές οι: Ριχάρδος Καμπόσος, Κώστας Ψαρογιώργος και Σταύρος Τόιλος. Συνεργάτες του κ. Μανωλόπουλου είναι οι: Θανάσης Γιαπλές και Θανάσης Μολυβδάς και γυμναστής ο Γιάννης Μεριχωβίτης. Ο Παντελής Μπούμπουρας είναι ιδιοκτήτης και ο Σπύρος Μπούμπουρας Πρόεδρος. Το απόγευμα στις 6 θα γίνει εκτός κλειστού η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους.Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος