Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

‘Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό με 230+ αγορές στο Stoiximan.gr

 
Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στη Λουκέρνη ψάχνοντας τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στα playoffs του Europa League!

Μπορεί η ομάδα του Π. Μαρτίνς να μην έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας να προβλημάτισε, ωστόσο στο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα παίξει για τη νίκη, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση και για να μπει «με το δεξί» στη νέα σεζόν.
Οι Πειραιώτες που στα φιλικά δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα θα πρέπει να ψάξουν το γκολ με κάθε τρόπο και την ίδια ώρα μάλιστα που η βασική ενδεκάδα θα αποτελείται από αρκετές νέες προσθήκες!
Οι νεοαποκτηθέντες Χριστοδουλόπουλος και Ποντένσε φαίνεται πως μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η εμφάνιση του Φορτούνη, ο οποίος πιθανότατα θα είναι αυτός που θα πρέπει να πάρει τις περισσότερες πρωτοβουλίες στον τομέα της ανάπτυξης. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα τόσο στην τακτική όσο και στις στημένες φάσεις, καθώς όπως φαίνεται έχει εντοπίσει τις αδυναμίες των Ελβετών και είναι βέβαιο ότι θα θελήσει να εκμεταλλευτεί κάθε στατική φάση, είτε πρόκειται για φάουλ είτε για κόρνερ που θα γεμίσει την περιοχή!
Το Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητες αγορές σε κόρνερ αλλά και το ενδεχόμενο να πάρει ο Ολυμπιακός το προβάδισμα απέναντι στη Λουκέρνη με κεφαλιά σε εξαιρετικές αποδόσεις μαζί με αμέτρητα ακόμα στοιχήματα!