Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-Ηλυσιακός 0-1

Η ομάδα Κ16 του Ηλυσιακού επιβλήθηκε με 1-0 σε φιλικό προπονητικό ματς της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.
Το φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου και άρχισε στις 6 και 30 περίπου. Είχε διάρκεια τρία 20 λεπτα(Σύνολο 60΄).
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των Χρήστου Καλαμπάκα(«Κοούτσαρε την ομάδα) και Δημήτρη Αντωνίου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και είχε ανταγωνιστική παρουσία απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που ξεκίνησε την προετοιμασία του. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έχουν υπήρξαν μέλη της Ακαδημίας.  
Ο Ηλυσιακός του Θοδωρή Μαρτέκα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και έφτασε στη φιλική επικράτηση με τέρμα του Παντιώρα, που σκόραρε με διαγώνιο σουτ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Να αναφερθεί πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Δημησιάνος έχει καταγωγή από τη γειτονική Κάψη Φθιώτιδας.
Η προετοιμασία μιας εβδομάδας των τμημάτων Κ18 και Κ16 του Ηλυσιακού ολοκληρώθηκε την Παρασκευή(31/8).

Με τέρμα Παντιώρα


Το νικητήριο γκολ σημείωσε για την ομάδα του Ηλυσιακού ο Παντιώρας με όμορφο χαμηλό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στη γωνία του Άγγελου Γυφτομήτρου. 


Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (Χρήστος Καλαμπάκας): Γυφτομήτρος Α., Τριανταφυλλόπουλος Β., Τσάρας, Μπουμπουρής Π., Πατρώνης, Μπουμπουρής Ε., Κελεσίδης Γ., Τριανταφύλλου, Τσούκας, Τριανταφυλλόπουλος Α., Μπίκας
Έπαιξαν και οι: Παπαϊωάννου, Τσιάμης, Τόλης Ν., Κελεσίδης Κ., Γυφτομήτρος Κ.

Ηλυσιακός Κ16 (Θοδωρής Μαρτέκας): Πανταζής, Παππάς Λ., Αμπατζής, Ραγκαβάς, Δημονίτσας, Σαούλι, Μανωλακάκης, Κοκκώνης, Παντιώρας, Νιαρχάκος, Ταχιράι
Αγωνίστηκαν και οι: Γυρνάς, Δημησιάνος, Καλαντζής, Ζενέλλι, Ρομπότσι, Γκεράλντο, Κουκουζέλης, Λαγάνης

Διαιτητής: Τάσος Κίτσιος




























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος