Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Τεράστια επιτυχία και πάνω από 200 δρομείς στο Kaliakouda Trail Run(Φωτορεπορτάζ)











Περισσότεροι από 200 δρομείς όλων την ηλικιών, μεταξύ αυτών και πρωταθλητές-τριες έλαβαν μέρος στον ορεινό αγώνα με την ονομασία 2o Kaliakouda Trail Run, που ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 την Κυριακή 5 Αυγούστου και είχε επίκεντρο το Μεγάλο Χωριό και το βουνό της Καλιακούδας.
Πραγματοποιήθηκαν τρεις διαδρομές: 27 χλμ(Long Trail, 1.950 μ. υψομετρικής),  13 χλμ(Semi Trail, 950 μ. υψομετρικής) και 7 χλμ(Fun Trail, 350 μ. υψομετρικής). Η εκκίνηση και ο τερματισμός πραγματοποιήθηκαν στο Μεγάλο Χωριό, ενώ οι διαδρομές πέρασαν μέσα από όμορφα μονοπάτια, βουνά και ελατόδαση, αναδεικνύοντας την ομορφιά της Ευρυτανίας
Την ευθύνη για την άψογη διοργάνωση, χάραξη διαδρομών, τον καθαρισμό των μονοπατιών είχαν οι Ευρυτάνες δρομείς Δημήτρης Ελευθερίου και Νίκος Λιάπης. Ο ορεινός αγώνας βουνού τείνει να γίνει θεσμός. Επρόκειτο για τον 2ο αγώνα της σειράς του Run Cup Challenge. Ήταν μάλιστα ενταγμένος στο πλαίσιο των γιορτών δάσους του Δήμου Καρπενησίου, ενώ συνδιοργανωτής ήταν και ο Σύνδεσμος Μεγαλοχωριτών "Η Αγία Παρασκευή".

*Θα ακολουθήσει νέο ρεπορτάζ με τα αποτελέσματα και την παρουσία των Ευρυτάνων δρομέων.


















































Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας