Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΑΕΚ Κ17-Ηλυσιακός Κ18 2-0

Σε φιλικό, προπονητικό μιας ώρας η Κ17 της ΑΕΚ νίκησε με σκορ 2-0 την Κ18 του Ηλυσιακού.
Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη(29/8) στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 6 το απόγευμα. Διήρκησε μια ώρα, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και παρουσία λιγοστών θεατών.
Η ΑΕΚ του Γιώργου Αλεξόπουλου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του φιλικού και σκόραρε από μια φορά σε κάθε ημίχρονο, επικρατώντας με 2-0. Ο Κώστας Σταμούλης στο 23΄ και ο Αντώνης Μαχαίρας στο 42΄ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος πέτυχαν τα γκολ του «δικεφάλου».
Ο Ηλυσιακός των Βασίλη Καλτσή και Χρύσανθου Παπανάκου έπαιξε κυρίως μέσα από αντεπιθέσεις, δείχνοντας και αυτός θετικά στοιχεία. Υπήρξε αγωνιστική βελτίωση στο δεύτερο μέρος και καλύτερη παρουσία σε σχέση με το πρώτο 30λεπτο.
Την Παρασκευή(31/8) η ΑΕΚ θα δώσει το τελευταίο της φιλικό στο Καρπενήσι με την Ποταμιά, ενώ την Πέμπτη(30/8) υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Κ16 του Ηλυσιακού με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

60 λεπτά
Το φιλικό διήρκησε μια ώρα και παίχτηκαν δυο ημίχρονα των 30 λεπτών και σφύριξε και σε αυτό το ματς ο οδηγός λεωφορείου της ΑΕΚ Δημήτρης Πασχαλίδης.

Ο γιός του «Μήτσι»


Με τα χρώμα του «δικεφάλου» αγωνίζεται ο Γιάννης Κορομηλάς(Φωτογραφία), γιός του φροντιστή Νίκου της ανδρικής ομάδας, επονομαζόμενος και ως «Μήτσι».

Α΄ Μέρος

Υπεροχή ΑΕΚ
Οι παίκτες του Γιώργου Αλεξόπουλου είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος που μετουσιώθηκε σε γκολ στο 23. (1-0).

Από το κεφάλι του «Σταμ»


Ο Πάρης Τσιγαρίδης στο 23o λεπτό «σέρβιρε» από αριστερά και ο Κώστας Σταμούλης (Φωτογραφία) με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0.




Οι καλύτερες φάσεις
8΄: Σουτ του Σταμούλη εκτός περιοχής πέρασε πάνω από την εστία του Ηλυσιακού.
15΄: Παράλληλο σουτ του Τσερικλού πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
21΄: Χτύπημα φάουλ του Πουλέρι έφυγε λίγο άουτ.
23΄: Ο Τσιγαρίδης σέντραρε από τα αριστερά και ο Σταμούλης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.
25΄: Πλασέ του Σταμούλη απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ηλυσιακού.
28΄: Ψηλοκρεμαστό σουτ του Μανωλακάκη έφυγε πάνω από το τέρμα της.

Β΄ Μέρος

Βελτιώθηκε ο Ηλυσιακός
Αγωνιστική βελτίωση υπήρχε στην επανάληψη για τον Ηλυσιακό, παρόλα αυτά η ΑΕΚ ήταν πιο αποτελεσματική φτάνοντας στο τελικό 2-0.

Με γκολ-πέναλτι


Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 12o λεπτό της επανάληψης με γκολ-πέναλτι του Αντώνη Μαχαίρα (Φωτογραφία). Ο παίκτης της ΑΕΚ ανατράπηκε από τον Άρη Κίτσιο και ο Μαχαίρας με εκτέλεση στην αριστερή γωνία του Ηλυσιακού διαμόρφωσε το τελικό 2-0.




Οι καλύτερες φάσεις
42΄: Ο Μαχαίρας ανατράπηκε από τον Κίτσιο, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο παθών ανέλαβε να το εκτελέσει και με σουτ στην αριστερή γωνία πέτυχε το τελικό 2-0.
46΄: Πλασέ του Κάτσικα απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Κίτρινες Κάρτες
-


Συνθέσεις Ομάδων

ΑΕΚ Κ17 (Γιώργος Αλεξόπουλος): Θεοχάρης(31΄ Καλούδης), Κουρέας(31΄ Κάτσικας), Μαντζουρανάκης, Γκέκα(31΄ Μαχαίρας), Θεοδώρου(31΄ Τσαρούχας), Πανταζέλος(37΄ Κουρέας), Δημητρίου(44΄ Τσιγαρίδης), Κορομηλάς, Σταμούλης(31΄ Τζιάτζιος), Τσερικλός(31΄ Κοσίδης), Τσιγαρίδης(31΄ Ζελενίτσας)

Ηλυσιακός Κ18 (Βασίλης Καλτσής& Χρύσανθος Παπανάκος): Σμιγάδης, Καλτσής, Μανωλακάκης, Πάνος, Πουλέρι, Ράπτης, Ρουμελιώτης, Λαγάνης, Λιονάκης, Νταλάρδας, Χατζηάδης
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Μαρκάκης, Βελιάσι, Λογοθέτης, Κίτσιος, Χοτζάι, Παρασχάκης, Ζαρταλούδης, Δημονίτσας, Παππάς, Ραγκαβάς, Παντιώρας, Αθανασόπουλος

Διαιτητής: Δημήτρης Πασχαλίδης(Οδηγός λεωφορείου ΑΕΚ)















































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος