Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Σπουδαίοι πρωταθλητές-τριες τίμησαν το Karpenisi Energy Run 10 k& Kids Duathlon 2018


Μεγάλα ονόματα  του Ελληνικού αθλητισμού έλαβαν μέρος στο Karpenisi Energy Run 10 Kids Duathlon 2018. Θα σταθούμε ιδιαίτερα σε τρία από αυτά.
Ένας αθλητής που συμμετείχε και διακρίθηκε στα 10 χιλιόμετρα (10ος γενικής με συμμετοχή και στους δυο προηγούμενους αγώνες) ήταν  ο 54χρονος παλαίμαχος πρωταθλητής Πυγμαχίας Μάκης Κολέθρας με άπειρες διακρίσεις ως προπονητής και ως αθλητής. Πρόκειται για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 1988 με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες του 1984. Ο Κολέθρας ασχολείται μάλιστα ενεργά και με τα δημοσιογραφικά δρώμενα.
Ιδιαίτερο «χρώμα» στη διοργάνωση δίνει η  παρουσία της Ντενίζ Δημάκη(Κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια διάθλου και τριάθλου  με επιτυχίες και στις μεγάλες αποστάσεις). Η Δημάκη  έχει άπειρη αγάπη για την Ευρυτανία, η οποία είναι η δεύτερη πατρίδα της και διαμένει αρκετό διάστημα σε αυτή, αλλά  και της Ζακυνθινής Μάγδας Γαζέα(Κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος με «ασύλληπτες»  διακρίσεις  και νίκες στο ενεργητικό της). Η Δημάκη μάλιστα έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και είναι μαζί με τον πρωταθλητή Γρηγόρη Σκουλαρίκη και τον σύζυγο της και Τεχνικό Διευθυντή της Ε.Ο. ΤΡΙ Χρήστο Βαξεβάνη οι «εμπνευστές» της διοργάνωσης στην πόλη μας.