Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Γέμισε δρομείς και φέτος το Καρπενήσι(Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)










Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου στο Καρπενήσι το Karpenisi Energy Run 10 k& Kids Duathlon 2018. Επρόκειτο για συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρπενησίου.
Συμμετείχαν περισσότεροι από 150 αθλητές όλων την ηλικιών, ζώντας μια αυθεντική αθλητική εμπειρία με τρέξιμο και ποδηλασία. Έλαβαν μέρος αρκετοί δρομείς από διάφορες περιοχές της χώρας(και φυσικά από την Ευρυτανία) με τα ονόματα των πρωταθλητριών Ντενίζ Δημάκη και Μάγδας Γαζέα να ξεχωρίζουν.
Οι αγώνες που έγιναν ήταν οι εξής: 10 χιλιόμετρα, 2,5 χιλιόμετρα, 1,5 χιλιόμετρα για παιδιά και αγώνες διάθλου(Συνδυάζουν τρέξιμο και ποδήλατο) για παιδιά.
Η διοργάνωση διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φέτος είχε διαφορετική μορφή και συντονιστής της είναι ο πρωταθλητής Γρηγόρης Σκουλαρίκης, που μαζί με την Ντενίζ Δημάκη και τον Χρήστο Βαξεβάνη αποτελούν τους εμπνευστές της.   Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2019. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός(Συμμετείχε στα 10 χιλιόμετρα), ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Πρόεδρος της Ε.Ο. ΤΡΙ Γιώργος Γερόλυμπος(Έτρεξε στα 2,5 χιλιόμετρα), ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο. ΤΡΙ Χρήστος Βαξεβάνης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας Κώστας Αποστολόπουλος.
Σημαντική ήταν η συμβολή να αναφέρουμε των εθελοντών, των χορηγών, της Α.Δ. Ευρυτανίας και του ΕΚΑΒ Καρπενησίου. Πριν την έναρξη των αγώνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πυρόπληκτων. 
Μετά τη λήξη όλων των αγώνων έγιναν οι απονομές στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.
Θα ακολουθήσει νέο ρεπορτάζ με τα αποτελέσματα και την παρουσία των Ευρυτάνων δρομέων.
























































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος & Γιάννης Βονόρτας