Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Στην κορυφή του 7ου Kasmir Cup οι Rossoneri



Το 7ο τουρνουά 5Χ5 Κasmir Cup ολοκληρώθηκε, με τους Rossoneri να σταματούν την τριετή κυριαρχία της Abalencia, φτάνοντας στην κορυφή. Μικρός και μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13 Ιουλίου, με τον δεύτερο να παρακολουθείται από πληθώρα θεατών.
Στον μικρό τελικό οι Fate Oso Borisov ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-5 και επικράτησαν με 6-5 της Livercool, φτάνοντας στο χάλκινο μετάλλιο. Πρωταγωνιστής των νικητών με χατ-τρικ ο Λάμπρος Φλωράκης. Οι «Reds» είχαν τον Κώστα Καλύβα σε πολύ καλή ημέρα, που πέτυχε επίσης τρία γκολ, όμως τραυματίστηκε ενώ το σκορ ήταν 4-1 υπέρ της ομάδας τους.
Στον μεγάλο τελικό οι Rossoneri κέρδισαν στην παράταση με 3-2  την Abalencia, κατακτώντας την πρωτιά στην «παρθενική» τους συμμετοχή. Ο Τζίμης Κατσαδούρος άνοιξε το σκορ(1-0). Στην επανάληψη ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος ισοφάρισε και ο Γιάννης Κακκάβας λίγο πριν το τέλος πέτυχε το 1-2. Ωστόσο ο «Πελέ» με το δεύτερο προσωπικό του γκολ με απευθείας φάουλ στην εκπνοή οδήγησε το παιχνίδι στην 10λεπτη παράταση. Σε αυτήν ο «Κάτσα» ήταν καθοριστικός και με ένα ακόμη τέρμα χάρισε στην ομάδα του τρόπαιο. Ντεμπούτο για τον αμυντικό Δήμο Σπυριδάκη των τροπαιούχων.
Η Abalencia έχει κατακτήσει έξι μετάλλια(τρία χρυσά, δυο ασημένια, ένα χάλκινο) σε ισάριθμες συμμετοχές, ενώ οι «Μιλανέζοι» έφτασαν πανάξια στην κορυφή αήττητοι.
Πρώτος σκόρερ του τουρνουά ήταν ο Δημήτρης Κουρλός των Rossoneri με 18 γκολ. Ακολούθησε με 17 ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος της Abalencia, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Λάμπρος Φλωράκης των Fate Oso Borisov με 15.

Τα στοιχεία των δυο αγώνων: 
Livercool-Fate Oso Borisov 5-6


Σκόρερ: Βούρτσας, Καλύβας 3, Σερπάνος-Αρβανίτης, Ράικος Ν. 2, Φλωράκης Λ. 3

Συνθέσεις Ομάδων

Livercool: Μπύρος, Λυτάκης, Λιάνγκος, Βούρτσας, Καλύβας Κ.(Κολλημένος, Σερπάνος)

Fate Oso Borisov: Οσμενάι, Φλωράκης Ι., Αρβανίτης, Ράικος Ν., Φλωράκης Λ.(Σαμαντάς, Ράικος Γ.)

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης & Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος









 
Abalencia-Rossoneri 2-3(2-2 κ.δ.)


Σκόρερ: Γενιτσαρόπουλος Α. 2-Κακκάβας, Κατσαδούρος 2

Συνθέσεις Ομάδων

Abalencia: Μακρής, Γενιτσαρόπουλος Α., Ζαραβέλης, Γενιτσαρόπουλος Κ., Λέρης(Μπίκας, Φούκας, Τσίπρας)

Rossoneri: Φακίτσας, Παχής, Σπυριδάκης, Κακκάβας, Κατσαδούρος(Κουρλός, Αλαφροπάτης Σ., Δόσης, Γούλας, Μούργκας, Ζαχαράκης)

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης & Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος