Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Σαββατοκύριακο με μουντιαλικές «μονομαχίες» στο Stoiximan.gr


Η φάση των Ομίλων είναι πια παρελθόν και οι 16 ομάδες που συνεχίζουν το ταξίδι στο Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι έτοιμες για τις επόμενες «μονομαχίες». Τα 8 ζευγάρια που έχουν προκύψει υπόσχονται δυνατά ματς γεμάτα έντονες συγκινήσεις και η δράση ξεκινά με τα μεγάλα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου!

Η πρώτη του 3ου  ομίλου, Γαλλία αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) την Αργεντινή που κατάφερε την τελευταία στιγμή να πάρει την πρόκριση μετά το γκολ του Ρόχο στο 86ο λεπτό στην αναμέτρηση με τη Νιγηρία.
Μπορεί η ομάδα του Μέσι να μην έχει καταφέρει να πείσει και να έχει δεχτεί έντονη κριτική, ωστόσο από ‘δω και πέρα κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» με την προϊστορία να είναι σαφώς υπέρ της «Αλμπισελέστε», καθώς μετρά 2 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο παρελθόν.
Στη φάση των Ομίλων, οι Αργεντίνοι δέχτηκαν 6 κίτρινες κάρτες, ενώ οι Γάλλοι 3 και σε ένα παιχνίδι που αναμένεται γεμάτο ένταση και πάθος για την πρόκριση, το Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητες αγορές καρτών, όπως το ενδεχόμενο να σκοράρει κάποιος παίκτης και να πάρει κάρτα, το να δεχτεί κάποια ομάδα κόκκινη, ο χρόνος που θα δοθεί κάποια κάρτα κ.α.

Την ίδια μέρα, η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος (21:00) σε ένα ματς που κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για φαβορί. Οι Ουρουγουανοί έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στη φάση των Ομίλων και πήραν την πρόκριση χωρίς να δεχτούν κανένα γκολ και το ενδεχόμενο να κερδίσουν το παιχνίδι με μηδέν παθητικό προσφέρεται από το Stoiximan.gr σε εξαιρετική απόδοση.
Την Κυριακή, η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Ρωσία (17:00), ενώ το βράδυ όλα τα ποδοσφαιρικά βλέμματα στρέφονται στην αναμέτρηση της Κροατίας με τη Δανία, με την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς να βρίσκεται σε ρόλο φαβορί, καθώς μετά τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στη φάση των Ομίλων (7 γκολ υπέρ – 1 κατά) έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για την πορεία της στο τουρνουά!