Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ώρα «αιωνίων» στους τελικούς με αμέτρητα στοιχήματα από το Stoiximan.gr


Οι τελικοί της Stoiximan.gr Basket League είναι εδώ, με το ζευγάρι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός να βρίσκεται για μία ακόμα χρονιά στην τελική ευθεία της διεκδίκησης της κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος, με τις 2 ομάδες να συναντιούνται για 18η φορά σε τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας, κάνοντας το πρώτο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση.
Έχοντας φτάσει στους τελικούς αήττητος και με πυξίδα την ιστορία φαίνεται πως όταν αρχίζει τη σειρά των τελικών ως γηπεδούχος, στο τέλος πανηγυρίζει. Συγκεκριμένα, η μόνη φορά που έχασε τον τίτλο με πλεονέκτημα έδρας, ήταν τη σεζόν 1992-3 (1-3).
Ο Ολυμπιακός, καλείται να πάει κόντρα σε αυτήν την παράδοση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ποντάρει φυσικά στον ηγέτη της ομάδας του, Βασίλη Σπανούλη, ενώ καθοριστική θα είναι και η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος στα τελευταία 8 παιχνίδια μετράει μόλις 8,3 πόντους.
Από τον πρώτο σκόρερ και το περιθώριο νίκης, έως το αποτέλεσμα κάθε περιόδου και τον αριθμό των παιχνιδιών που θα βγάλουν πρωταθλητή, η ομάδα του Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε εξαιρετικά ελκυστικές αποδόσεις