Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Το μουντιάλ πλησιάζει μαζί με το Seri του Stoiximan.gr που δίνει έως 1.000.000€



Με το νέο mobile application του Stoiximan, Seri, μπορείς να κερδίσεις μέχρι και 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν στη διάρκεια του Mundial, μαζί με πλούσια δώρα για μια σειρά από νικητές (σε διάφορες κατηγορίες, π.χ. περισσότερες νίκες).
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο σερί επιτυχημένων προβλέψεων! Για να μπορέσεις να συνδεθείς στο Seri app, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας Stoiximan λογαριασμός! Μπορείς να παίξεις χρησιμοποιώντας το Username & το Password που χρησιμοποιείς στο Stoiximan!
Ο Μεγάλος Νικητής του απόλυτου σερί (32 αγώνες) θα κερδίσει 1.000.000€. Μεγάλος νικητής θα είναι αυτός που θα καταφέρει να προβλέψει τα σωστά 32 από τα 64 ενδεχόμενα χωρίς να παρεμβληθεί λάθος πρόβλεψη). 
Κάθε αγώνας θα περιλαμβάνει ερωτήσεις, πάντοτε, σε λογική Σωστού/Λάθους (π.χ. Θα σκοράρει η Ρωσία και στα δύο ημίχρονα; Ναι/Όχι) και ο κάθε χρήστης θα επιλέγει μία ερώτηση (απάντηση) για κάθε γεγονός. Την ημέρα που το πρόγραμμα θα έχει 3 αγώνες, θα υπάρχουν ερωτήσεις που θα αφορούν τους συγκεκριμένους αγώνες, ενώ την ημέρα που δεν υπάρχει αγώνας, θα είναι ανοιχτή η ερώτηση (ή ερωτήσεις) για τον/ους επερχόμενο/ους αγώνα/ες.
Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του απόλυτου σερί, θα δοθούν έπαθλα για, (i) το μεγαλύτερο σερί με βάση την τελική κατάταξη (αν δεν υπάρχει το απόλυτο, πχ. 18, 24 σερί σωστές απαντήσεις κλπ.), αλλά και για (ii) τις περισσότερες σωστές προβλέψεις με βάση την κατάταξη (πχ. 40 συνολικά σωστές προβλέψεις). Κάθε φορά που κάποιος συμμετέχοντας χάνει σε μία ερώτηση, ξεκινάει το σερί του από την αρχή.
Κατέβασε, λοιπόν, το Seri App, ετοιμάσου να κάνεις Σερί και μπες στο παιχνίδι για να ζήσεις την εμπειρία του Μουντιάλ… διπλά!