Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Εντυπωσιακές εμφανίσεις των ακαδημιών του Άτλαντα στα Μπούκαλη



Τα τμήματα ακαδημιών του Άτλαντα «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στα φιλικά που έδωσαν στη Λαμία το Σάββατο 9 Ιουνίου με τα δυνατά Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη. Η ομάδα του Καρπενησίου ταξίδεψε στον γειτονικό νομό με πολυάριθμη αποστολή.
Με την ομάδα Νηπίων και Α΄-Β΄ Δημοτικού έπαιξαν οι: Τσιγαρίδας, Καψάλης Σ., Τσιόβολος, Πρίμπας, Χινόπωρος Σ., Χινόπωρος Λ., Κωστής Γ., Κωστής Κ., Βονόρτας, Κουτρομάνος, Ζιάκας, Θανασιάς, Πετρόπουλος και Χαραμής.
Με την ομάδα Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού συμμετείχαν οι: Καψάλης Κ., Λαμπαδάρη,ς Ανδρέου Φ., Ευθυμίου Σ. και Μουρτογιάννης.
Η ομάδα Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού απαρτιζόταν από τους: Κουτσιούμπα, Γεωργαλή, Σταμούλη, Τουφεκούλα, Μπουμπουρή, Κουδουνά και Ευθυμίου Δ.
Με την Α΄ και Β΄ Γυμνασίου αγωνίστηκαν οι: Ελεζάι, Τσιγαρίδας, Μπλατζέσκι, Δροσίνης, Μάκκας, Ανδρέου Γ., Πλατής, Κολοκώτσιος, Καρδαμπίκης, Τριανταφυλλόπουλος και Κρίκας.
Η ομάδα κοριτσιών Δημοτικού και Γυμνασίου έπαιξε με τις: Γιαννοπούλου, Στεροπούλου, Σεριανάι, Σταμούλη, Κωστούλα, Ελεζάι και Σενκάι.
Προπονητές των ακαδημιών είναι οι: Γιάννης Χαλκιάς, Άγγελος Σαμαντάς και Δημήτρης Λερογιάννης, με τον Γυμναστικό να κάνει συνεχώς βήματα προόδου.