Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Κλαρωτός-Εύρυτος 76-38

Με ένα «νταμπλ» 76-38 ο Κλαρωτός επικράτησε του Ευρύτου και πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για την ημιτελική φάση.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Παρασκευή 6/6 στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου και άρχισε στις 6. Επρόκειτο για τον δεύτερο προημιτελικό του 8ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου, παρουσία περίπου 80 φιλάθλων.
Ο Κλαρωτός του Δημήτρη Λερογιάννη με τους μικρούς του να «κλέβουν» την παράσταση έφτασε πολύ άνετα στη νίκη-πρόκριση. Κυριάρχησε από την αρχή με πολύ καλή παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Σκόραραν όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν. Ο Δημήτρης Σεριανάι σημείωσε 20 πόντους με ένα εύστοχο 3ποντο.
Ο Εύρυτος του Βασίλη Ρουμελιώτη έπαιξε χωρίς άγχος απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο και ολοκλήρωσε την παρουσία του στον θεσμό. Ο Αποστόλης Πιπέρας πέτυχε 13 πόντους με μια τρίποντη «βόμβα» για τους «βασιλιάδες»
Οι «μπουλντόζες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 8 τον νικητή του προημιτελικού Eighties-Ποταμιά.

Περισσότερος κόσμος
Tον δεύτερο προημιτελικό παρακολούθησαν περίπου 80 θεατές.


Με διακριτικά
Ο Κλαρωτός φόρεσε διακριτικά, καθώς οι δυο ομάδες είχαν παρόμοια χρώμα εμφάνισης.

«Ντάμπλ» σκορ
Ο Κλαρωτός επικράτησε με «ντάμπλ» διαφορά του Ευρύτου.

Εντυπωσίασαν οι μικροί
Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Κλαρωτός έπαιξε με μαθητές Γυμνασίου, που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Δεύτερο Κουρλού


Και τους δυο πρώτους προημιτελικούς σφύριξε ο Δημήτρης Κουρλός(Φωτογραφία).

Καταπληκτικός ο Δ. Σεριανάι


Για του νικητές ο Δημήτρης Σεριανάι(Φωτογραφία) πέτυχε 20 πόντους με ένα εύστοχο 3ποντο. Ο Δημήτρης Σταλίκας σημείωσε 11 με επίσης μια τρίποντη «βόμβα». Ο Κλαρωτός αποτελεί εκ των φαβορί του τουρνουά.


Το μέλλον του ανήκει


Ο «μικρός» Παναγιώτης Ρουμελιώτης(Φωτογραφία), γιός του αρχηγού Βαίλη πήρε στο φετινό τουρνουά τις πρώτες του παραστάσεις σε ανδρικό επίπεδο, σημειώνοντας και 4 πόντους. 


Πρώτος ο Πιπέρας


Για τους «βασιλιάδες» ο πλέι μέικερ Αποστόλης Πιπέρας(Φωτογραφία) έβαλε 13 πόντους με ένα εύστοχο 3ποντο. Ο ταλαντούχος Βαγγέλης Μπόνιας ακολούθησε με 8.


Εμφατικός ο Κλαρωτός
Με πολύ καλή παρουσία σε άμυνα και επίθεση ο Κλαρωτός προηγήθηκε του Ευρύτου στο πρώτο δεκάλεπτο με 25-5. 


Εντυπωσιακή διαφορά
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 47-17 υπέρ του Κλαρωτού. Οι «μπουλντόζες» έκαναν ένα επιμέρους 22-12 στη δεύτερη περίοδο.


«Ρόλαρε» με τους μικρούς
Με τα νεαρά παιδιά να ξεχωρίζουν ο Κλαρωτός από το +30 πήγε στο +40. Με ένα επιμέρους  19-9 οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 66-26. 




Στο τελικό «νταμπλ»
Σε χαλαρούς ρυθμούς οι δυο ομάδες έφτασαν στο τελικό 76-38. Ο Εύρυτος ήταν μαχητικός, έχοντας ένα επιμέρους 10-12 υπέρ του.


Τα δεκάλεπτα
25-5, 47-17, 66-26, 76-38

Συνθέσεις Ομάδων

Κλαρωτός (Δημήτρης Λερογιάννης): Σταλίκας 11(1), Κάππας 6, Μπουμπουρής Κ. 4, Κουτρομάνος 10, Σεριανάι Κ. 6, Ανδρέου 4, Πανόπουλος 4, Μπίκας 2, Σαμαντάς 2, Σεριανάι Δ. 20(1), Δροσίνης 3, Λερογιάννης 4

Εύρυτος (Βασίλης Ρουμελιώτης): Πιπέρας 13(1), Χουσιάδας 4, Ευθυμίου, Μπόνιας 8, Ζαχαρόπουλος 3(1), Ρουμελιώτης Β., Κουτσούμπας 2, Καλαμπάκας 4, Παλαιός, Ρουμελιώτης Π. 4

Διαιτητές: Δημήτρης Κουρλός & Ίγκλι Οσμενάι
Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος
Χρονομέτρης: Θανάσης Γιαννόπουλος
Χρονομέτρης 24΄΄: Σπύρος Κολόκας



























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος