Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ο μεγάλος τελικός με παιχνίδι για… Κύπελλο από το Stoiximan.gr


Η τελευταία μεγάλη εγχώρια ποδοσφαιρική παράσταση της χρονιάς δίνεται το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το Κύπελλο Ελλάδας σε ένα παιχνίδι που αναμένεται γεμάτο πάθος και έντονες συγκινήσεις. 
Οι κιτρινόμαυροι έχοντας πλέον πανηγυρίσει το πρώτο τους Πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, ψάχνουν το νταμπλ απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που θέλει να κλείσει τη σεζόν με έναν τίτλο και να κατακτήσει το Κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Συνολικά 27 γκολ σημείωσαν οι δύο ομάδες στις νοκ άουτ φάσεις του Κυπέλλου, με την ομάδα του Λουτσέσκου να σκοράρει 18 φορές και το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ 9.  
Για τον ΠΑΟΚ, το ταξίδι για τον τελικό δεν είχε ιδιαίτερες… αναταράξεις, σε αντίθεση με αυτό της ΑΕΚ, που για να πάρει το εισιτήριο από τη Λάρισα, χρειάστηκε το καταπληκτικό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιτελικού.
Το κρίσιμο γκολ του Χριστουδουλόπουλου ήταν το έκτο του στη διοργάνωση συνολικά, με τον Πρίγιοβιτς να μετρά τον ίδιο αριθμό τερμάτων.
Είναι βέβαιο ότι οι δύο παίκτες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, με το Stoiximan.gr να προσφέρει σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αποδόσεις το ενδεχόμενο να βρουν δίχτυα, μαζί με αμέτρητες ακόμα αγορές, όπως το σύνολο των γκολ, το διάστημα που θα σημειωθούν, το ακριβές σκορ και φυσικά live παιχνίδι!