Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ποταμιά-Όμηρος B.C. 68-43

Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για την Ποταμιά, η οποία επιβλήθηκε με 68-43 του Ομήρου.
Η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 25/5 στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 8. Διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του 8ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου και την είδαν λιγοστοί φίλαθλοι.
Η Ποταμιά των Γιάννη Ηλιάδη και Γιώργου Φαρμάκη στηρίχτηκε στην εμπειρία της και έφτασε στο τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, διεκδικώντας την καλύτερη δυνατή κατάταξη. Ο Γιάννης Ηλιάδης σημείωσε 21 πόνους για τους Μεγαλοχωρίτες.
Ο Όμηρος B.C. του Κώστα Ντότσικα παρουσιάστηκε με μόλις επτά αθλητές και γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του, μένοντας εκτός προημιτελικών. Για τους φιλότιμους πιτσιρικάδες ο Ευθύμης Γραμματίκας πέτυχε 12 πόντους με 1 εύστοχο 3ποντο.
Για την τελευταία(5η)αγωνιστική η Ποταμιά θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 6 Ιουνίου τον Εύρυτο. Ο Όμηρος B.C. θα αγωνιστεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου με τον Ζήκο.

Δεν είχε ενδιαφέρον
Το βραδινό ματς, το οποίο ήταν και τελευταίο της εβδομάδας παρακολούθησαν περίπου 30 θεατές. 


Ίδια χρώματα
Οι δυο ομάδες έχουν τα ίδια χρώματα και ο Όμηρος χρησιμοποίησε διακριτικά.

Το δυνατό της «χαρτί»


Ο Γιάννης Ηλιάδης(Φωτογραφία) αποτελεί το μεγάλο «όπλο» των Μεγαλοχωριτών. Ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 21 πόντους. Ο Γιώργος Ράικος σημείωσε 11 με ένα εύστοχο 3ποντο.



«Ντεμπούταραν» τρεις 


Για την Ποταμιά την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν οι: Ηλίας Σαπούνης(Φωτογραφία αριστερά), Γιώργος Φαρμάκης(Φωτογραφία κέντρο) και Κώστας Γκορόγιας(Φωτογραφία δεξιά). Αντίθετα δεν έπαιξε ο Γιώργος Γκορόγιας.

3η σερί νίκη
Οι «Ποταμίτες» πραγματοποίησαν την 3η τους συνεχόμενη νίκη και αναμένουν την κατάταξη και τη διασταύρωση τους στην 8αδα.

Αποκλεισμός Ομήρου
Ο Όμηρος παραμένει χωρίς νίκη και θα αγωνιστεί κόντρα στον Ζήκο για την 5η θέση του ομίλου.

Θετικός ο Ευθύμης


Για τους πιτσιρικάδες ο Ευθύμης Γραμματίκας(Φωτογραφία) σημείωσε 12 πόντους με ένα εύστοχο 3ποντο. Έναν λιγότερο έβαλε ο αρχηγός Κώστας Ντότσικας.


Ανωτερότητα Ποταμιάς
Καλύτερα μπήκε στο παρκέ η Ποταμιά και προηγήθηκε του Ομήρου με 15-8.


Πάτησε «γκάζι»
Οι παίχτες του Ομήρου μείωσαν σε 17-15, όμως η Ποταμιά «ξέσπασε» και έκλεισε το ημίχρονο στο 36-17. Το επιμέρους σκορ της δεύτερης περιόδου ήταν 21-9 για τους Μεγαλοχωρίτες.


Ασταμάτητοι οι Μεγαλοχωρίτες
Με όμορφο μπάσκετ η ομάδα των Ηλιάδη-Φαρμάκη έφτασε στο 54-28 στα 30΄. Έκανε ένα επιμέρους 18-11.


Πάλεψε ο Όμηρος
Οι μαθητές έκαναν ένα επιμέρους 14-15 στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατέβασαν τη διαφορά στο τελικό 68-43. 


Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Γιώργος Φαρμάκης & Γιάννης Ηλιάδης): Ντουφεκιάς 5(1), Γκορόγιας Κ., Σαπούνης 4, Ηλιάδης 21, Κόγιας 4, Ράικος 11(1), Φαρμάκης, Σταμούλης 2, Μαντζιούτας 8, Λιάγκας 4, Φλωράκης 9

Όμηρος B.C. (Κώστας Ντότσικας): Παπαγεωργίου Κ. 5(1), Μπίκας 2, Μπακατσιάς 7, Γραμματίκας 12(1), Ντότσικας Κ. 11, Παπαγεωργίου Ο., Καραμπάς 6(1)

Διαιτητές: Δημήτρης Σταλίκας & Ίγκλι Οσμενάι
Κριτής: Γιώργος Τζανάκος
Χρονομέτρης: Βασίλης Ρουμελιώτης
Χρονομέτρης 24΄΄: Σπύρος  Κολόκας



























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος