Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Στα «90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις» τρεις εκπρόσωποι της Ποταμιάς


Στην εκπομπή του Θανάση Περιβολιώτη «90 Λεπτά χωρίς καθυστερήσεις» και το Star Κεντρικής Ελλάδας «φιλοξενήθηκαν» τρεις πρωταθλητές της Ποταμιάς την Κυριακή 27/5.
Πρόκειται για τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Νάσιο, τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Γκορόγια και τον αρχηγό Λάμπρο Φλωράκη. Η Ποταμιά κατέκτησε εδώ και δυο μήνες το 1ο πρωτάθλημα Ευρυτανίας της ιστορίας της και ετοιμάζεται για την πρόκληση της Γ΄ Εθνικής. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή από τους διοικούντες γίνονται ήδη συζητήσεις με τα σωματεία της Ευρυτανίας για συνεργασία και τροφοδότηση ποδοσφαιριστών. Ιδιαίτερος λόγος έγινε για την παρουσία του Γιάννη Χρυσάφη στους Μεγαλοχωρίτες στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ποταμιά για τη νέα σαιζόν στοχεύει να αποκτήσει ότι καλύτερο υπάρχει από την εγχώρια «αγορά» και να ενισχυθεί με 3-4 ποδοσφαιριστές εκτός νομού από παραπάνω κατηγορίες, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά. Στο θέμα του προπονητή είτε τεχνικός εκτός νομού από μεγαλύτερη κατηγορία είτε ο Ευρυτάνας Γιάννης Φλωράκης, που καθοδήγησε την ομάδα στο φινάλε της σαιζόν θα αναλάβει αυτό το πόστο. Η έδρα της θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Τέλος ο αρχηγός της ομάδας Λάμπρος Φλωράκης εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα. Περισσότερες εξελίξεις και ανακοινώσεις αναμένονται το προσεχές διάστημα. 
Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο τη συνέντευξη:  https://digitalstar.gr/athlitika-reportaz/23508-i-potamia-sta-90-lepta-xoris-kathysteriseis