Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Δυνατές «μονομαχίες» και πλούσιο θέαμα στο 1ο φετινό Event της ΑΛΑΚΤο πρώτο ολοήμερο event της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Drift GP για ο 2018 διεξήχθη την Κυριακή 13 Μαΐου στην πίστα της Λέσχης. Οι οδηγοί που συμμετείχαν προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα, ικανοποιώντας τους θεατές, οι οποίοι βρέθηκαν σε μια ακόμη διοργάνωση της ΑΛΑΚ. Η διοργάνωση χωρίστηκε σε δυο μέρη, πρωί και απόγευμα.
Στην κατηγορία Α ο Παναγιώτης Καραγιάννης θριάμβευσε ξανά και ήταν πρώτος. Δεύτερος αναδείχτηκε ο Κώστας Γκορόγιας και τρίτος ο Ρωμανός Τριανταφύλλου.
Στην κατηγορία Β ο Άκης Γερονίκος αναδείχτηκε πρώτος και ο Γιώργος Δήμου δεύτερος.
Στην κατηγορία Γ πρώτος ήταν ο Χρήστος Γαλάνης, δεύτερος ο Δημήτρης Νάσιος και τρίτος ο Πάνος Ράπτης.
Στην κατηγορία Pro-Limited ο Νίκος Ντουφεκιάς ήταν ο νικητής, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι: Γιώργος Παπαβασιλείου και Δημήτρης Θεοδωρογιάννης, με τον Βαγγέλη Τριανταφυλλόπουλο να είναι τέταρτος.
Στην κατηγορία Pro ο Φοίβος Αντωνίου ήταν πρώτος και ο Τάσος Δόμπρης δεύτερος. Στην 3η θέση κατετάγη ο Σωτήρης Δόμπρης και στην τέταρτη ο Χρήστος Γαλάνης.
Οι άνθρωποι της ΑΛΑΚ διοργάνωσαν ένα άψογο event για ακόμη μια φορά.*Φωτογραφίες από το Video που ετοίμασε ο  Παναγιώτης Καραγιάννης του «Ράδιο Καρπενήσι»