Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Κρίκελλο-Άγραφα 1-2

Νίκη τίτλου για τα Άγραφα, όπου έκαναν την ολική ανατροπή και επιβλήθηκαν του Κεραυνού Κρικέλλου με 2-1.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή(20/5) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 6 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Β΄ Ευρυτανίας, έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία λιγοστών θεατών.
Το Κρίκελλο του Νίκου Κατσιάρη ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 17΄ με εκτέλεση κόρνερ του Σωτήρη Αγγελακόπουλου  και να διατησεί το προβάδισμα του έως το 62΄. Στην συνέχεια η κούραση και η έλλειψη επιλογών από τον πάγκο έφεραν την ήττα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κεραυνός διαμαρτύρεται για δυο περιπτώσεις πέναλτι.
Τα Άγραφα του Γιώργου Κρασιά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, ωστόσο πέτυχαν στο δεύτερο 45λεπτο την ανατροπή χάρις σε γκολ του Βαγγέλη Ζανιά στο 62΄ και του Σπύρου Γκριμόπουλου στο 87΄ κατακτώντας και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στην Β΄ κατηγορία.
Την επόμενη (6η) αγωνιστική τα Άγραφα θα αγωνιστούν με τον Απεραντιακό, ενώ το Κρίκελλο θα παίξει με την ΑΕΚ. Ο Κατσαντώνης έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ το Κρίκελλο έμεινε στους 7.

Άδειες οι εξέδρες
Παρότι το ματς θα έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Β΄ κατηγορία του νομού μας, για ακόμη μια φορά οι κερκίδες ήταν άδειες.

Ο τίτλος στα Άγραφα
Τα Άγραφα μετά την νίκη τους κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Β΄ Ευρυτανίας, με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής να είναι αδιάφοροι.

Παράπονα Κρικέλλου
Σωρεία παραπόνων έχει το Κρίκελλο από τα σφυρίγματα του διαιτητή Δημήτρη Κουρλού. Ο Κεραυνός διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι σε δυο περιπτώσεις.

Με Α.Μπεσλεμέ στον «άσο»


Η απουσία του Νίκου Κουτσιαύτη έφερε κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων τον Αντώνη Μπεσλεμέ, που επανεμφανίστηκε μετά από μερικά χρόνια. Πρώτη φετινή εμφάνιση για τον Λευτέρη Σαρρή, ενώ δεν έπαιξε ο τιμωρημένος Μπάμπης Μπεσλεμές. 

Α΄ Μέρος

Αναγκαστική αλλαγή


Στο 16΄ ο Παύλος Σεϊντης (Φωτογραφία) των φιλοξενούμενων αποχώρησε λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Παναγιώτης Μαντέκας.


Απευθείας κόρνερ


Ο Σωτήρης Αγγελακόπουλος (Φωτογραφία) στο 17΄ εκτέλεσε απευθείας κόρνερ από τα δεξιά σκοράροντας για το 1-0.




Ζήτησαν πέναλτι
Έντονα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 32΄ οι παίκτες του Κρικέλλου όταν ο Δημήτρης Πολύζος έπεσε στην περιοχή από σπρώξιμο του Παναγιώτη Ζωχάκη, όμως ο ρέφερι Δημήτρης Κουρλός δεν είδε κάποια παράβαση αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχτεί.



Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Ο Τσάκνης σέντραρε από τα δεξιά και το σουτ του Ζανιά απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπεσλεμές.
13΄: Πλασέ του Ζανιά από κοντά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Κρικέλλου.
17΄: Ο Αγγελακόπουλος με καλοχτυπημένο κόρνερ από τα δεξιά σκόραρε για το 1-0.

Β΄ Μέρος

Ισοφάρισε με Ζανιά


Οι φιλοξενούμενοι με την συμπλήρωση του 62ου λεπτού ισοφάρισαν σε 1-1, όταν ο Σπύρος Γκριμόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Βαγγέλης Ζανιάς με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Κρικέλλου ισοφάρισε σε 1-1.





Νέα αναγκαστική


Στο 65΄ ο αμυντικός των φιλοξενούμενων Παναγιώτης Ζωχάκης (Φωτογραφία) αποχώρησε λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Σταύρος Σκαρμούτσος.


Διαμαρτυρίες για χέρι
Οι παίκτες του Κρικέλλου διαμαρτυρήθηκαν για χέρι αμυντικού των Αγράφων στο 77΄ σε προσπάθεια του Σωτήρη Αγγελακόπουλου μέσα στην περιοχή.



Τρίποντο από Γκριμόπουλο


Τρία λεπτά πριν το φινάλε οι Αγραφιώτες έφτασαν στην ολική ανατροπή, όταν μετά την πάσα του Δημήτρη Σερπάνου ο Σπύρος Γκριμόπουλος με όμορφο πλασέ στην αριστερή γωνία του Κεραυνού έγραψε το τελικό 1-2.




Οι καλύτερες φάσεις
47΄: Πλασέ του Σερπάνου πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κρικέλλου.
50΄: Ο Γιαννακόπουλος πάσαρε στον Πολύζο που σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι.
59΄: Σουτ του Πολύζου από καλή θέση απέκρουσε σωτήρια ο Ιωάννου.
61΄: Ο Κατσαρός σέντραρε από τα δεξιά, ο Ζανιάς πήρε την κεφαλιά και ο Μπεσλεμές απέκρουσε σε κόρνερ.
62΄: Ο Γκριμόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Ζανιάς με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Κεραυνού ισοφάρισε σε 1-1.
70΄: Ο Σερπάνος γύρισε από τα αριστερά και σουτ του Ζανιά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ πάνω από το τέρμα του Μπεσλεμέ.
75΄: Σουτ του Αγγελακόπουλου έφυγε πάνω από την εστία του Ιωάννου.
87΄: Ο Σερπάνος πάσαρε στον Γκριμόπουλο που με όμορφο χαμηλό πλασέ στην αριστερή γωνία των γηπεδούχων διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαμαρτυριών συνέχεια
Οι διαμαρτυρίες για την διαιτησία των παικτών του Κρικέλλου συνεχίστηκαν και στο τέλος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.




Διακριθέντες
Κρίκελλο: Αγγελακόπουλος, Πολύζος, Τσιμιτσέλης
Άγραφα: Ζανιάς, Κρασιάς, Γκριμόπουλος

Κίτρινες Κάρτες
Ζωχάκης

Συνθέσεις Ομάδων

Κρίκελλο (Νίκος Κατσιάρης): Μπεσλεμές Α., Μάστορας, Σταυρίδης, Βλάχος Π., Τσιμιτσέλης Αν., Αγγελακόπουλος, Σαρρής Α.(76΄ Παθούλας), Σαρρής Ε., Γιαννακόπουλος, Μπεσλεμές Σ., Πολύζος

Άγραφα (Γιώργος Κρασιάς): Ιωάννου, Τσάκνης, Κίτσιος, Ζωχάκης(65΄ λ.τρ. Σκαρμούτσος), Σεϊντης(16΄ λ.τρ. Μαντέκας), Κρασιάς, Κατσαρός, Γκριμόπουλος, Κουρκούνης(46΄ Σερπάνος), Ζανιάς, Κεφαλάς

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μαρία Χρυσαφοπούλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος