Κυριακή 1 Απριλίου 2018

To σήκωσε στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός(Φωτορεπορτάζ)


Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία, καθώς αναδείχτηκε κυπελλούχος Ελλάδος στο πρώτο Final 4 που έγινε στο Καρπενήσι(30/31 Μαρτίου).
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επιβλήθηκε με 14-11 της Βουλιαγμένης σε έναν όμορφο τελικό. 
Μετά τη λήξη του τελικού ακολούθησε η διαδικασία των απονομών. Πολυτιμότερη παίχτρια αναδείχτηκε η Μόνικα Καταρίνα Έγκενς του Ολυμπιακού,  κορυφαία τερματοφύλακας η συμπαίχτρια της Χρυσή Διαμαντοπούλου, ενώ η Έγκενς ήταν και η πρώτη σκόρερ με την επίσης πολίστρια των τροπαιούχων Άλκηστη Αβραμίδου.
Τις απονομές έκαναν ο ταμίας του Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε Ηλίας Ξιάρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου Ταξιάρχης Κουτρομάνος και Δημήτρης Βονόρτας, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ευρυτανίας Βασίλης Φακίτσας και Κατερίνα Καλαντζή.
Στο ημίχρονο του αγώνα η Κ.Ο.Ε μέσω του ταμία της Ηλία Ξιάρχου και του μέλος του Δ.Σ. Δημήτρη Γιακουμάτου απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη(Το παρέλαβε εκπρόσωπος του), στον Αντιπεριφερειάρχη Άρη Τασιό και στον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη(Το παρέλαβαν οι Αντιδήμαρχοι). 
Κ.Ο.Ε., Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Καρπενησίου και Κ.Ο. Καρπενησίου τα πήγαν περίφημα για ακόμη μια φορά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μέλλουσες μεγάλες διοργανώσεις. 
Την αποστολή των τροπαιούχων αποτελούσαν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελευθερία Φουντωτού, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμμολο, Χριστίνα Τσουκαλά, Βάσω Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου και Δανάη Κωνσταντοπούλου.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την απονομή, όπως το κατάγραψε ο συνεργάτης μας Δημήτρης Κοκοτίνης και η Κ.Ο.Ε..













Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης, koe.org.gr