Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Η Ευρυτανία σφυρίζει στα γήπεδα της ΦθιώτιδαςΠέντε διαιτητές της ΕΠΣ Ευρυτανίας ορίστηκαν σε αγώνες του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας την Κυριακή 15 Απριλίου. 
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουρλός σφυρίζει τον αγώνα Κεραυνός Αγίου Γεωργίου-Θύελλα Ροδωνιάς με βοηθούς τον Κώστα Διώτη και τον Σπύρο Μπύρο. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου και ξεκινά στις 5. Την ίδια ώρα στο παιχνίδι Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Αναγέννηση Γιαννιτσούς(Γήπεδο Σπερχειάδας) ο Λάμπρος Κολοκώτσιος και ο Μίλτος Ελ Ταχάν θα είναι βοηθοί της Δήμητρας Φραντζή(Φθιώτιδας).
Να αναφέρουμε πως ο Βαγγέλης Λαθύρης θα διευθύνει το ματς Ελατειακός-Αετός Μενδενίτσας, ενώ ο Ηλίας Λιασκώνης θα είναι ρέφερι στη συνάντηση Ατσαλένιος Πετρωτού-Ατρόμητος Παλαιάς Γιαννιτσούς. Βοηθός στο ματς Α.Ε. Εχιναίων-Δίβρη θα είναι η Κωνσταντίνα Βλαχογιάννη.
Οι δυο πρώτοι υπήρξαν μέλη της Ευρυτανικής διαιτησίας(Ο Λαθύρης είναι Ευρυτάνας), ενώ από το Καρπενήσι κατάγεται η Βλαχογιάννη. Στην Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας τέλος και στο ματς Νέο Κρίκελλο-Προοδευτική Λάρυμνας διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Σταμάτης, που έχει υπάρξει επίσης μέλος της διαιτησίας της ΕΠΣΕ.