Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Κερδίζει την παραμονή στη Γ’ Εθνική ο Ρήγας


Θετική έκβαση για τον Ρήγα Φεραίο έχει η υπόθεση της καταγγελίας για κακό ορισμό του αγώνα με την Θήβα, λόγω του γεγονότος ότι η ομάδα της Βοιωτίας δεν δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, ως όφειλε ως κυπελλούχος της οικείας Ένωσης.
Ως γνωστόν, η καταγγελία του Ρήγα εκδικάστηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και η απόφαση είναι θετική για την ομάδα του Βελεστίνου, η οποία κερδίζει με 3-0 α.α. το ματς στα χαρτιά και φτάνει τους 37 βαθμούς.Στο τοπικό Καρδίτσας υποβιβάζεται ο Α.Ο. Σελλάνων.

Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ είχε ως εξής:
"Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Α.Ο. ΘΗΒΑ πειθαρχικά ελεγκτέο για τη μη τήρηση της προβλεπόμενης στον Κανονισμό Αγώνων του Πρωταθλήματος Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Ομάδων υποχρέωσής του και του επιβάλλει τις εξής πειθαρχικές ποινές α) αποκλεισμό από το Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων της περιόδου 2017-2018, β) απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα του πρωταθλήματος, στο οποίο δικαιούται να συμμετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους διακοσίων ευρώ (200€).
Απορρίπτει επίσης την ένσταση που υπέβαλε το σωματείο ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Γ.Σ. κατά του κύρους του αγώνα που πραγματοποιήθηκε έναντι του σωματείου Α.Ο. Διγενής Νεοχωρίου την 28.3.2018 στο πλαίσιο της εικοστής πέμπτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Πρωταθλήματος της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας.
Επιβάλλει στο σωματείο Αστέρας Ιτέας χρηματική ποινή πεντακοσίων πενήντα (1.550) ευρώ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της 01/04/2018 ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στο Δημοτικό γήπεδο Ιτέας".

Πηγή: goalpost.gr