Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ποδόσφαιρο (Κορίτσια): 4o ΓΕΛ Χαλκίδας-ΓΕΛ Καρπενησίου 5-1

Δευτεραθλήτριες Στερεάς Ελλάδας αναδείχτηκαν οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου. Στον τελικό ποδόσφαιρου κορτισιών της Περιφέρειας γνώρισαν την ήττα με 5-1 από το πολύ δυνατό 4ο Γενικό Λύκειο Εύβοιας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Απριλίου στο γήπεδο Πάρκο Λαού της Χαλκίδας και άρχισε στις 12. Ήταν στα πλαίσια του Σχολικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων.
Τα κορίτσια από το Καρπενήσι προερχόταν από μια τεράστια πρόκριση ενάντια στο ΓΕΛ Στυλίδας και είχαν να αντιμετωπίσουν μια ακόμη «πρόκληση. Το τέρμα για την ομάδα της Νάντιας Βρόντου σημείωσε η Αγγελική Γιαννιώτη. 
Οι νικήτριες, που είχαν δώσει αρκετά ματς προηγουμένως προκρίθηκαν στη φάση των «16» και θα επιδιώξουν την Πανελλήνια διάκριση, διαθέτοντας πολύ καλό ρόστερ και αθλήτριες που είναι μέλη της γυναικείας ομάδας των Αβαντίδων, όπως και την Βασιλική Μάλλιαρη των Ελπιδών Καρδίτσας. Η ομάδα του ΓΕΛ Καρπενησίου πραγματοποίησε και φέτος πολύ καλή πορεία και η ήττα αυτή δεν «αμαυρώνει» σε καμία περίπτωση την εξαιρετική και φέτος παρουσία τους, με τη συμμετοχή να έχει πρωτεύοντα ρόλο στα σχολικά πρωταθλήματα. Θυμίζουμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συγκαταλέχτηκε στις δυο κορυφαίες ομάδες της Περιφέρειας, δείχνοντας πως έχει περίσσιο ταλέντο.

Συνθέσεις Ομάδων

4ο ΓΕΛ Χαλκίδας: Πριόνα, Μάλλιαρη, Ντούρμα, Χαμπερίδη, Λουκουκίδη, Κυρίλλου, Θεοδώρου, Τσόβανου, Καρέτσου, Ντάρλα, Καλέντζη(Τάρλα, Μπίρμπα, Λουκά, Μπαξεβάνη, Ξυδή)

ΓΕΛ Καρπενησίου:  Αναγνώστου, Πουρνάρα, Φούκα, Μπόκα, Καγκαρά, Παπαδοπούλου, Αλεξίου, Κοπάνου, Γιαννιώτη, Κολαζά, Τσιουγκρή(Κατσίκη, Δροσίνη, Ρεσίτη)

Διαιτητής: Γιάννης Βάρκας
Βοηθοί: Λειβαδίτης Κ.& Οικονόμου Δ.