Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Οι «4» του Champions League με 500+ ειδικά στοιχήματα από το Stoiximan.gr


Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης κινείται και αυτήν την εβδομάδα στην τροχιά του Champions  League και οι 4 διεκδικητές θα τα δώσουν όλα ώστε να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κιέβου!

Το βράδυ της Τρίτης, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Ρόμα σε μία διασταύρωση που ξυπνάει μνήμες από τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1984, όταν οι Reds είχαν σηκώσει το τρόπαιο και μάλιστα στον ουρανό της Ρώμης.
Με  οδηγό την τριάδα – φωτιά, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα επιχειρήσει το γνωστό της… επιθετικό σφυροκόπημα, με τον Αιγύπτιο να κάνει ονειρεμένη σεζόν έχοντας πετύχει 41 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!
Ο Αιγύπτιος σταρ θα βρει απέναντί του τον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Μανωλά, ο οποίος χάρισε με δικό του γκολ την επική πρόκριση στην ομάδα του λίγες μέρες νωρίτερα απέναντι στην Μπαρτσελόνα.
Το Stoiximan.gr προσφέρει το ενδεχόμενο ν’ανοίξει το σκορ στο Άνφιλντ ο Σαλάχ σε ιδιαίτερα ελκυστική απόδοση, όπως επίσης και το να ξαναβρεί δίχτυα ο Έλληνας αμυντικός οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα!

Για πολλούς, η αναμέτρηση της Τετάρτης μεταξύ Μπάγερν και Ρεάλ είναι ένας πρόωρος τελικός. Μία ομάδα όμως θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο και οι Γερμανοί θέλουν την πρόκριση και ως μία άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό στους προημιτελικούς από την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.
Κάποιος όμως θα πρέπει να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φαίνεται πως έχει βρει το κλειδί της άμυνας των Βαυαρών, έχοντας σκοράρει απέναντί τους 7 φορές στα 3 τελευταία παιχνίδια!
Παράλληλα, η ομάδα του Χάινκες δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά απέναντι στις ισπανικές ομάδες, έχοντας αποκλειστεί από συλλόγους που αγωνίζονται στη χώρα της Ιβηρικής τις τελευταίες 4 σεζόν.
Η Μπάγερν πάντως, στους τελευταίους 5 αγώνες της είναι αήττητη έχοντας πετύχει 18 γκολ, με τους Μαδριλένους να προέρχονται από την περιπετειώδη πρόκριση κόντρα στη Γιουβέντους και χωρίς να έχουν ελπίδες για το Πρωτάθλημα, έχουν ρίξει όλο το βάρος στο Champions League, θέλοντας να γράψουν ιστορία φτάνοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.