Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ποδόσφαιρο (Κορίτσια): ΓΕΛ Στυλίδας-ΓΕΛ Καρπενησίου 0-2

Με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου πέτυχε σπουδαία πρόκριση, νικώντας με 2-0 εκτός έδρας την πρωταθλήτρια ομάδα Φθιώτιδας του Γενικού Λυκείου Στυλίδας για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων. Η αναμέτρηση έγινε την Τετάρτη 25 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Στυλίδας και άρχισε στις 11 και 30.
Τα «σούπερ» κορίτσια από το Καρπενήσι υπό την καθοδήγηση της προϊσταμένης του γραφείου Φυσικής Αγωγής Νάντιας Βρόντου έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση. Η Μαρία Φούκα πέτυχε τα δυο νικητήρια τέρματα, ένα σε κάθε μέρος.
Επόμενη πρόκληση για τα κορίτσια του ΓΕΛ Καρπενησίου θα είναι ο τελικός της Στερεάς Ελλάδας, καθώς τη Δευτέρα 30 Απριλίου αγωνίζονται στην Εύβοια με την πρωταθλήτρια ομάδα της περιοχής. Θυμίζουμε ότι πέρυσι το ΓΕΛ Καρπενησίου κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Στερεάς Ελλάδας, φτάνοντας έως τους «16» της διοργάνωσης.

Συνθέσεις Ομάδων


ΓΕΛ Στυλίδας: Τσάμη, Σύρμου, Φράγκου, Παπανικολάου, Στεφάνου, Τσέλα, Παπαστάμου, Μήτσου, Χωριανοπούλου, Τσάντη, Παρδάλη(Κάγια, Βαΐτση, Χότζα)

ΓΕΛ Καρπενησίου: Κολαζά, Πουρνάρα, Φούκα, Κατσίκη, Μπόκα, Καγκαρά, Παπαδοπούλου, Αλεξίου, Κοπάνου, Γιαννιώτη, Τσιουγκρή(Δροσίνη, Τσουκαλά, Αναγνώστου)

Διαιτητής: Ηλίας Λιασκώνης
Βοηθοί: Καραγκούνης & Παπαντωνίου