Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Φιλική προπονητική νίκη του ΑΠΟΚ επί της Ποταμιάς

Βελούχι και Ποταμιά έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το απόγευμα της Πέμπτης(1/3) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 5 και 30. Οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας επικράτησαν με 4-1. Δυο υπέροχα γκολ πέτυχε ο Άλεξ Μπακαλίδης και από ένα οι: Γιάννης Κακκάβας και Πάνος Χρυσικός, ενώ για τους Μεγαλοχωρίτες σκόραρε ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος.
Για τον ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη άρχισαν οι: Ρεσίτης, Κόλλιας, Αθανασόπουλος, Σιάτρας, Ζαραβέλης Χ., Τσιμόπουλος, Κατσαδούρος, Μπαρμπόσα, Χαλλής, Γεωργίου και Κακκάβας.
Αλλαγές μπήκαν οι: Μπακαλίδης, Γιαουπλάρι, Παχής, Χρυσικός, Σκοπέτος, Σακελλαρίου, Φλωράκης, Παπαϊωάννου και Τσάρας(Οι δυο τελευταίοι ανήκουν στον ΠΑΟΚ). Απουσίαζαν μόνο οι: Σερπάνος και Μπόγδανος.
Για την ελλιπή Ποταμιά του Λάκη Αναστασόπουλου ξεκίνησαν οι: Καλύβας Γ., Γιαννακόπουλος, Ζαραβέλης Κ., Φαρμάκης, Ζαλοκώστας, Κόγιας, Λέρης, Κατσαρής, Καλύβας Τ., Ηλιάδης και Γενιτσαρόπουλος.
Αλλαγές πέρασαν οι: Ντουφεκιάς, Ξαγάρας, Σαπούνης και  Ράικος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γενικός Αρχηγός του ΑΠΟΚ Δημήτρης Αθανασόπουλος. Το Βελούχι υποδέχεται την Κυριακή 4 Μαρτίου τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ η Ποταμιά θα πραγματοποιήσει το ρεπό της.













Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος