Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Stoiximan.gr: Με 250+ στοιχήματα και χωρίς…ανάσα ο επαναληπτικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός!


Η σπουδαία αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακού παίζει στο Stoiximan.gr με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται εκρηκτικό!
Η βραδιά του επαναληπτικού του Κυπέλλου είναι βέβαιο πως δε θα είναι σαν όλες τις άλλες.
Λίγα μόνο 24ωρα μετά την αναμέτρηση της Κυριακής, ΑΕΚ και Ολυμπιακός συναντιούνται για τρίτη φορά σε διάστημα περίπου 2 εβδομάδων και τελευταία για τη φετινή σεζόν.
Μετά το σπουδαίο διπλό της Ένωσης στο Καραϊσκάκη για το Πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται πλέον με όλες τους τις δυνάμεις στο ματς του Κυπέλλου.
Η πρόκριση είναι επιτακτική ανάγκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να ανασυνταχθεί πλήρως και να δώσει ένα ματς χωρίς αύριο ώστε να παραμείνει στην κούρσα της διεκδίκησης του τροπαίου.

Από την άλλη, η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν δεν έχει γνωρίσει την ήττα από τον Ολυμπιακό σε καμία διοργάνωση (2 νίκες στο Πρωτάθλημα, 1 ισοπαλία στο Κύπελλο) και με την ψυχολογία στα ύψη, βρίσκεται στο… όριο του φαβορί για τη νίκη, όπως προκύπτει και από τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει γνωρίσει την ήττα εδώ και 20 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (τελευταία ήττα στις 23 Οκτωβρίου από τον Ατρόμητο).
Η συνάντηση πάντως έχει και μία ακόμα ιδιαιτερότητα και ειδικά για τους λάτρεις των παραδόσεων.
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες τέσσερις φορές που οι δύο ομάδες διασταυρώθηκαν στους προημιτελικούς τους Κυπέλλου ο νικητής κατέκτησε και το Κύπελλο. (Ολυμπιακός 1965, 2015 – ΑΕΚ 1983, 2000).