Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Άρτια οργανωμένος ο αγιασμός του ΠΑΟΚ F.C. Καρπενησίου

Σε εξαιρετικό κλίμα και με υψηλό επίπεδο οργάνωσης η ακαδημία ΠΑΟΚ F.C. Καρπενησίου τέλεσε τον αγιασμό της το μεσημέρι της Παρασκευής(20/10) στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου.
Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, καθώς και ιερείς της περιοχής. Το παρών έδωσαν οι προπονητές του συλλόγου Γιώργος Χρυσαφόπουλος και Λάκης Αναστασόπουλος, ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας(Αγωνίζεται φέτος στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας) και της ακαδημίας, καθώς και αρκετοί γονείς. Φυσικά ξεχώρισε η παρουσία του Κυριάκου Αλεξανδρίδη, υπεύθυνου των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον οποίο ο «δικέφαλος» του Καρπενησίου έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών, με την ευχή ότι κάποιο παιδί να φτάσει να φορά μια μέρα την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Παρουσία Κυριάκου Αλεξανδρίδη 



Τον αγιασμό τίμησε με την παρουσία του ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παλαίμαχος άσος της Κυριάκος Αλεξανδρίδης(Φωτογραφία), ο οποίος έδωσε τις συμβουλές του στα νεαρά παιδιά της ακαδημίας.
Ο κ. Αλεξανδρίδης δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να είσαι στο Καρπενήσι, τόσο μακριά από την Θεσσαλονίκη και να υπάρχει αυτή η κυψέλη παιδιών στην ομάδα του ΠΑΟΚ Καρπενησίου. Είναι πολύ σημαντικό και είμαι χαρούμενος το να είμαι με αυτά τα μικρά παιδιά και με τους πιο μεγάλους και να φοράνε το σήμα του ΠΑΟΚ.  Πιο σημαντικό είναι για την τοπική κοινωνία, να δώσουμε μια ώθηση σε αυτά τα παιδιά, ένα όραμα, να εκπληρώσουνε τα παιδικά ποδοσφαιρικά όνειρα τους, αλλά δεν πρέπει να φεύγουμε από τον στόχο, ο οποίος είναι η κινητοποίηση των παιδιών, η διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, να είναι αντάξια της αυριανής κοινωνίας που θέλουμε να φτιάξουμε. Κάνοντας μια ερώτηση στα παιδιά τι ομάδα είναι το καθένα μου έδωσε μια διαφορετική απάντηση. Αυτό δεν θέλουμε να το αλλάξουμε, αυτό θέλουμε να το αναπτύξουμε και να δώσουν το μήνυμα ότι στο ποδόσφαιρο αυτά δεν χωράνε, είμαστε αντίπαλοι όσο παίζεται το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει δικαίωμα να υποστηρίζει οποιαδήποτε ομάδα . Εμείς σαν ΠΑΟΚ θα βοηθήσουμε από πολλές πλευρές την ακαδημία του ΠΑΟΚ Καρπενησίου είτε με την τεχνογνωσία είτε με την παρουσία μας και ότι χρειαστούν οι προπονητές πιστεύω ότι θα είμαστε αντάξιοι αυτής της προσπάθειας και αυτής της συνεργασίας. Σε κάθε περιοχή υπάρχουν ταλέντα, για αυτό έγινε και αυτή η συνεργασία, το θέμα είναι να μπορέσουμε να τα καλλιεργήσουμε, να τα αναπτύξουμε και μέσα από αυτήν την επαφή που θα έχουμε κάποια παιδιά να μπορέσουνε να έρθουν στην Θεσσαλονίκη, να τα δούμε και καλύτερα εκεί και να τους δώσουμε αυτό το κίνητρο. Δεν έχει σημασία αν ένα παιδί θα παίξει στον ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει κάπου αλλού, η τύχη του καθενός δεν ξέρουμε που είναι. Εμείς σαν ΠΑΟΚ θα δούμε και άλλα παιδιά, έχουμε και άλλους συνεργάτες που διψάνε και διψούσαν για να συνεργαστούν με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ΠΑΟΚ και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.»

Ενθύμιο συνεργασίας
Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ F.C. Καρπενησίου Λάκης Αναστασόπουλος και Γιώργος Χρυσαφόπουλος παρέδωσαν στον Κυριάκο Αλεξανδρίδη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενθύμιο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών σε επίπεδο ακαδημιών ποδοσφαίρου. Η συνεργασία κυλά ιδανικά και έπεται και η συνέχεια.




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος