Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Α.Π. Καρπενήσι 2002-ΠΑΟΚ 1-3

Την άτυπη ρεβάνς πήρε ο ΠΑΟ Καρπενησίου από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενησίου, κερδίζοντας την με 1-3 σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες.
Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 4 και 30. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 1ου υποομίλου της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Η Ακαδημία των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα μετά από ένα σερί καλών παρουσιών δεν συνέχισε με ανάλογη παρουσία.  Αποτελείται αποκλειστικά από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Πάνος Μπίκας σημείωσε το 1-3, μειώνοντας στην επανάληψη. Η ομάδα «έπεσε» στην 2η θέση με 9 βαθμούς.
Ο ΠΑΟΚ του Λάκη Αναστασόπουλου έκανε πολύ καλή εμφάνιση και σημείωσε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Τα τέρματα του σημείωσαν οι: Θοδωρής Μπαρλάς, Ερμής Καραμπάς(Αυτογκόλ) και Αλέξης Μαστρογιάννης. Οι «μπλε» είναι στην 3η θέση με 6 βαθμούς.
Την επόμενη και τελευταία(6η) αγωνιστική η Ακαδημία θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι κορυφής το Κρίκελλο το Σάββατο 17/6, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την ΑΕΚ μια ημέρα μετά.

Λιγοστοί το είδαν
Ένα ακόμη ματς της Β΄ Ευρυτανίας δεν συγκέντρωσε τα βλέμματα των θεατών. Περίπου 10 άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση των δυο ακαδημιών.


Για την πρωτιά
Η Ακαδημία θέλει νίκη στον αγώνα με το Κρίκελλο, ώστε να προκριθεί στον τελικό εναντίον του Απεραντιακού.

Ίδιο σκορ
Με 1-3 είχε λήξει και το παιχνίδι του πρώτου γύρου, αλλά υπέρ της Ακαδημίας.

Χορηγός-αντίπαλος
Η φανέλα της Ακαδημίας έχει ως χορηγό τον Ταξιάρχη Γώγο, ο οποίος συμπτωματικά είναι μέλος του αντιπάλου ΠΑΟΚ.

Ποιοτικός παντού


Την εστία του ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε ο εκ των προπονητών του Λάκης Αναστασόπουλος(Φωτογραφία). Κατεύθυνε με επιτυχία την ομάδα του, ενώ δημιούργησε και δυο γκολ!. Απουσίαζε ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος.

Α΄ Μέρος

Μπροστά οι «μπλε»
Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα προηγήθηκε με 1-0.

Ανυποψίαστο γκολ


Ο Θοδωρής Μπαρλάς(Φωτογραφία) άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, όταν επιχείρησε «γιόμα» προς την αντίπαλη εστία, με τον Κώστα Νικοπολίδη να κάνει κακή εκτίμηση.




Από μια καλή ευκαιρία














Πρώτα στο 34΄ο Άρης Ρέπας(Φωτογραφία αριστερά) και εν συνεχεία ο Γιάννης Τσούκας(Φωτογραφία δεξιά) στο 42΄ έχασαν από μια καλή ευκαιρία για τις δυο ομάδες.



Οι καλύτερες φάσεις
29΄: Ο Μπαρλάς έκανε «γιόμα» έξω από την περιοχή, ο Νικοπολίδης δεν έλεγξε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία πέρασε από πάνω του(0-1).
33΄: Διαγώνιο σουτ του Ανδρέου έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι του Αναστασόπουλου.
34΄ : Ο Ρέπας έφυγε σε θέση τετ α τετ από δεξιά, όμως πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ακαδημίας.
37΄: Κόρνερ του Φούκα από τα δεξιά, κεφαλιά του Ρέπα έδιωξε ο Μπουμπουρής Π.
42΄: Ο Τριανταφύλλου τροφοδότησε τον Τσούκα, ο οποίος από καλή θέση πλάσαρε και ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.

Β΄ Μέρος

Ευκαιρίες-γκολ
Τρία τέρμα επετεύχθησαν στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 1-3. Όλες οι ευκαιρίες μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Αυτογκόλ Καραμπά


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με την συμπλήρωση 15 λεπτών της επανάληψης. Μετά το βολέ του Λάκη Αναστασόπουλου, ο Ερμής Καραμπάς(Φωτογραφία) πέτυχε αυτογκόλ με κεφαλιά(0-2). 




Στα τρία με Μαστρογιάννη


Πέντε λεπτά αργότερα ο Λάκης Αναστασόπουλος τροφοδότησε τον Αλέξη Μαστρογιάννη(Φωτογραφία), που με ωραία ενέργεια και σουτ «έγραψε» το 0-3. Έφτασε τα τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.



Γκολ της τιμής


Η Ακαδημία μείωσε στο 77ο λεπτό με τον Πάνο Μπίκα(Φωτογραφία). Ο νεαρός πλάσαρε εύστοχα μετά το χτύπημα φάουλ του Θανάση Τριανταφύλλου και βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς. 



Οι καλύτερες φάσεις
60΄: Ο Αναστασόπουλος εκτέλεσε βολέ, ο Καραμπάς με κεφαλιά προς τα πίσω, καθώς ο Νικοπολίδης ήταν εκτός εστίας «έγραψε» το 0-2.
65΄: Βολέ του Αναστασόπουλου, ο Μαστρογιάννης έκανε κούρσα από δεξιά και με πλασέ στην απέναντι γωνία της Ακαδημίας πέτυχε το 0-3.
77΄: Ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μπίκας Π. με πλασέ στην αριστερή γωνία του ΠΑΟΚ μείωσε σε 1-3.

Κίτρινες Κάρτες
Φούκας

Διακριθέντες
Ακαδημία: Μπίκας Π., Μπίκας Β., Πατρώνης
ΠΑΟΚ: Τσάκνης, Αναστασόπουλος, Γκορόγιας, Μαστρογιάννης, Φούκας

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Π. Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου & Χρήστος Καλαμπάκας): Νικοπολίδης, Μπομποτσιάρης(86΄ Τσιουγκρής), Πατρώνης, Οικονόμου(66΄ λ.τρ Παπανικολάου), Καραμπάς, Μπουμπουρής Π., Τριανταφύλλου, Ανδρέου(56΄ Κελεσίδης), Μπίκας Β., Μπουμπουρής Ε., Τσούκας(46΄ Μπίκας Π.)

ΠΑΟΚ (Λάκης Αναστασόπουλος): Αναστασόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Γώγος(89΄ Λιάπης), Τσάκνης, Παπαροιδάμης, Φούκας(71΄ λ.τρ Ασπροποταμίτης), Γκορόγιας(87΄ Τσιάκας), Μπαρλάς(79΄ Φλωράκης), Μαστρογιάννης, Ρέπας, Χρυσαφόπουλος

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)


































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος