Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-Άρης Σπερχειάδας 55-29

Την εντυπωσιακή του πορεία συνεχίζει ο Άτλαντας, ο οποίος επιβλήθηκε με 55-29 του Άρη Σπερχειάδας και συνεχίζει την «καταδίωξη» της πρώτης θέσης.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 4. Ήταν στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 50 θεατές.
Ο Γ.Σ. Άτλας του Άγγελου Σαμαντά επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό του και έκανε αυτό που μας έχει συνηθίσει..να πάρει ένα ακόμη «ροζ» φύλλο αγώνος.  Τα ταλαντούχα παιδιά του Γυμναστικού αποδεικνύουν ότι το μέλλον τους ανήκει. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν με 17 ο Δημήτρης Σεριανάι. Οι Ευρυτάνες έχουν 5 νίκες και 1 ήττα και θα «χτυπήσουν» την κορυφή στο εντός έδρας ματς με τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Δημήτρη Έλληνα έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και γνώρισε την ήττα. Δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικός όπως στο πρώτο ματς μεταξύ των δυο ομάδων, το οποίο είχε κριθεί στην παράταση. Η αξιόλογη ομάδα της Φθιώτιδας έχει απολογισμό 4 νίκες και 3 ήττες. Θα τερματίσει σίγουρα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πολύ καλή παρουσία.
Για την 8η αγωνιστική ο Άτλαντας θα παίξει εκτός έδρας στις 20/5 με τον Πρωτέα Λαμίας, ενώ η Σπερχειάδα θα υποδεχτεί τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.

Στηρίζουν την προσπάθεια
Περισσότερους από 50 θεατές είχε η αναμέτρηση, με τον κόσμο να στηρίζει την προσπάθεια των τοπικών ομάδων μπάσκετ και σε αυτό το ματς συγκεκριμένα του Άτλαντα.

Στις «πλάτες» του αρχηγού














Νέα εξαιρετική εμφάνιση για τον Δημήτρη Σεριανάι(Φωτογραφία αριστερά) του Άτλαντα, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους. Με 11 έκλεισε το ματς ο Στέφανος Μήτσιος(Φωτογραφία δεξιά)

Μόνιμα πρώτος














Και σε αυτήν την συνάντηση ο αρχηγός Σταύρος Έλληνας(Φωτογραφία αριστερά) ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη, σταματώντας στους 11 πόντους. Ο Κώστας Τσούμας(Φωτογραφία δεξιά) ακολούθησε με 4 λιγότερους.

Έδειξε τις διαθέσεις του
Θετικό ξεκίνημα στο πρώτο 8λεπτο για τον Άτλαντα, ο οποίος επέβαλλε τον ρυθμό του και προηγήθηκε με 15-6.

«Αφεντικό» ο Άτλας
Με προβάδισμα 10 πόντων έκλεισε το ημίχρονο η ομάδα του Καρπενησίου, έχοντας ένα οριακό επιμέρους 9-8 υπέρ της στην δεύτερη περίοδο απέναντι τον μαχητικό Άρη.

Σαρωτικός στο δεύτερο
Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι με το ξεκίνημα της επανάληψης, όπου με ένα επιμέρους 17-6 «κλείδωσαν» την νίκη, καθώς προηγήθηκαν με 41-20.

Σε υψηλή διαφορά
Με 55-29(+26) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι. Το επιμέρους σκορ της τελευταίας περιόδου ήταν 14-9 υπέρ του Άτλαντα.

Τα 8λεπτα
15-6, 24-14, 41-20, 55-29

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Μπίκας 6, Κατσαρός 2, Τομαράς 3, Κάππας 2, Σεριανάι Κ. 6, Μανταλιός 2, Μήτσιος 11, Ελέζι, Σεριανάι Δ. 17, Μπουμπουρής 2, Δροσίνης Γ. 2, Ελεζάι 2

Άρης (Δημήτρης Έλληνας): Σαρδέλλης, Καραντζούνης 1, Τσούμας 7, Έλληνας Θ. 2, Λαμπρακόπουλος 2, Ζάχος 4, Έλληνας Σ. 11, Καραγεώργος 2, Σκαρλάτος, Θέος

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης: Ίγκλι Οσμενάι
Χρονομέτρης 24΄΄: Γιάννης Μπουμπουρής




























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος