Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Παμπαίδες: ΑΣΕ Μπούκαλη-Γ.Σ. Άτλας 42-34

Ναι μεν ηττήθηκε, αλλά πάλεψε αρκετά ο Άτλαντας. Οι παμπαίδες των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη επιβλήθηκαν των αντιστοίχων του Γυμναστικού με 42-34 στο ντέρμπι κορυφής.
Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 6/5 στο κλειστό γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη, αρχίζοντας στις 15:00. Ήταν εξ αναβολής στα πλαίσια του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη διαθέτοντας ένα αρκετά ικανό σύνολο με παραστάσεις από το παιδικό πρωτάθλημα έκαμψαν την αντίσταση των αντιπάλων τους με πολύ καλή τρίτη περίοδο. Πρώτος σκόρερ τους με 13 ήταν ο Βασίλης Παπαγεωργίου. Οι Λαμιώτες έκαναν το 5 στα 5 και οδηγούν την «κούρσα» του ομίλου.
Ο Γ.Σ. Άτλας του Άγγελου Σαμαντά είχε για ακόμη ένα ματς αξιοπρόσεχτη παρουσία και βρισκόταν μπροστά έως την λήξη του ημιχρόνου. Στους 13 σταμάτησε ο Δημήτρης Σεριανάι. Η ομάδα του Καρπενησίου έχει τρεις νίκες και μια ήττα και παραμένει στην διεκδίκηση της πρωτιάς του ομίλου.
Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής οι Φθιωτοί αγωνίζονται σήμερα Κυριακή(7/5) ενάντια στην Αναγέννηση Λαμίας και οι Ευρυτάνες στο τοπικό ντέρμπι με την Π.Α.Κ.

Φαβορί πρωτιάς
Την 5η τους νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις σημείωσαν τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, ολοκληρώνοντας χωρίς ήττα τον πρώτο γύρο. Ο Άτλας θα πρέπει να επικρατήσει με διαφορά +9 στον επαναληπτικό του Καρπενησίου, εφόσον οι δυο ομάδες δεν έχουν κάποια άλλη απώλεια.

Πρωτιά Παπαγεωργίου


Για τους νικητές ο Βασίλης Παπαγεωργίου(Φωτογραφία) σημείωσε 13 πόντους, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Τον ακολούθησε με 7 ο Παναγιώτης Γεωργούσης.

1η ήττα
Μετά από τρία θετικά αποτελέσματα ήρθε η πρώτη ήττα για τους πολύ καλούς παμπαίδες του Άγγελου Σαμαντά.

Διψήφιος ο Δ. Σεριανάι


Για την ομάδα του Άτλαντα ο Δημήτρης Σεριανάι(Φωτογραφία) έβαλε 13 πόντους.  Ο αδερφός του Κώστας Σεριανάι και ο Κώστας Μπουμπουρής(Γιός του Προέδρου Γιάννη) είχαν από 6 ο καθένας. Σημαντική ήταν η απουσία του Στέφανου Μήτσιου.

Νέα αναμέτρηση
Οι δυο ομάδες δίνουν νέα αναμέτρηση σήμερα, έχοντας τον τίτλο του φαβορί ενάντια σε Αναγέννηση Λαμίας(Τα Μπούκαλη) και Π.Α.Κ.(Ο Άτλαντας).

Καλό ξεκίνημα για ΑΣΕΜ
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 9-4 στο πρώτο 8λεπτο, «πατώντας» καλά στα πρώτα λεπτά της συνάντησης.

Μπροστά ο Άτλας
Πολύ καλή εμφάνιση στην δεύτερη περίοδο για τους μικρούς του Άγγελου Σαμαντά, οι οποίοι προηγήθηκαν με 15-16. Το επιμέρους σκορ ήταν 6-12 υπέρ τους.

Κρίθηκε στο 3ο οκτάλεπτο
Η ομάδα του Φώτη Πιτσιλιώνη πήρε τα ηνία στο τρίτο 8λεπτο, όπου πέρασε μπροστά με 28-20, βάζοντας υποθήκη νίκης. Το επιμέρους σκορ ήταν 13-4 υπέρ των Λαμιωτών.

Ισόπαλη και παραγωγική
Το τελευταίο 8λεπτο ήταν εντυπωσιακό, με τις δυο ομάδες να βάζουν από 14 πόντους έκαστος και να οδηγούνται στο τελικό 42-34.

Συμπλήρωσαν ατομικά














Ο Αλέξανδρος Τυμπλαλέξης(Φωτογραφία αριστερά) των ΑΣΕΜ συμπλήρωσε 5 ατομικά φάουλ και αποβλήθηκε, όπως και ο Κώστας Σεριανάι(Φωτογραφία δεξιά) του Άτλαντα.

Τα 8λεπτα
9-4, 15-16, 28-20, 42-34

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Παπαγεωργίου 13, Αναγνωστόπουλος 4, Γεωργούσης 7, Αντωνόπουλος 1, Οικονόμου, Γκούμας 2, Πατάγιας, Τυμπλαλέξης 5, Ντρούκας 2, Παπαδήμας Π., Παπαδήμας Ε. 6, Παπαδήμας Κ. 2

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Δροσίνης Π., Μπίκας 1, Τομαράς 2, Κάππας, Ελέζι, Μανταλιός, Κατσαρός 2, Σεριανάι Κ. 6, Σεριανάι Δ. 13, Μπουμπουρής 6, Δροσίνης Γ. 4, Ελεζάι

Διαιτητής: Μάρκ Κιαφγοβάντα(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Νίκος Καλαντζής(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος