Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Έξι ο Κεραυνός στο ντεμπούτο Καρακούση


Ο Δημήτρης Πιτσίκας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Αγίου Γεωργίου και την ομάδα ανέλαβε ο Τάκης Καρακούσης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με νίκη. Ο Κεραυνός επιβλήθηκε εύκολα με 6-0 εκτός έδρας της Τσούκας. Σκόραραν οι: Κωστόπουλος, Λάιος, Αντωνίου, Χαντζής, Αλατάς και Καλύβας, με τον τελευταίο να φτάνει τα 15 γκολ.
Αγωνίστηκαν οι: Παπασάρας, Λάιος, Κωστόπουλος, Λυτάκης, Καρκάνης, Σκαργιώτης, Μπομπότας, Δημητρόπουλος(60΄ Αλατάς), Χαντζής, Αντωνίου, Καλύβας. Σφύριξε ο Ευρυτάνας Βαγγέλης Λαθύρης(Φθιώτιδας).
ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου αγωνίζεται στον 3ο Όμιλο της Β΄ τοπικής κατηγορίας στην Φθιώτιδα και είναι αήττητος παραμένοντας σε τροχιά ανόδου πίσω από την πρωτοπόρο Δόξα Μοσχοχωρίου .

Ο Δημήτρης Πιτσίκας σημείωσε για την παραίτηση  του  :
  «Η υπομονή όπως και η αξιοπρέπεια έχουν τα όριά τους. Όταν θες να λέγεσαι προπονητής και φτάνεις να κάνεις δύο μήνες προπόνηση σε πέντε και έξι παίκτες τότε αποδέχεσαι τη κατάσταση. Είσαι άμοιρος των ευθυνών σου, χάνεις την αξιοπρέπειά σου και στο τέλος γίνεσαι γραφικός, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια. Έχοντας την συνείδησή μου ήσυχη, αποχωρώ αφήνοντας την ομάδα αήττητη για επτά μήνες. Με 19 νίκες και δύο ισοπαλίες και κυρίως μέσα στο στόχο της που ήταν το πρωτάθλημα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε «όσους» παίκτες με ακολούθησαν από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα αφιερώνοντας πολύ από το χρόνο τους, αφήνοντας πολλές φορές τις δουλειές τους, για να είναι εκεί στο γήπεδο, για τον κοινό μας στόχο».

Πηγή: www.ilamia.gr, Εφημερίδα Σέντρα