Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Τέσσερις ποδοσφαιριστές των διεκδικητών του τίτλου «αποκαλύπτονται»


Μυρίκη, ΑΠΟΚ, Αίολος και Ποταμιά μπαίνουν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου στην «μάχη» των play off, η οποία θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Ο δημιουργικός πλάγιος χαφ της Μυρίκης Χρήστος Λέρης(11 συμμετοχές-1 γκολ, γεννηθείς το 1995), ο ικανότατος μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΚ Γιώργος Χαλλής(10 συμμετοχές-10 γκολ, γεννηθείς το 1994), ο «εγκεφαλικός» μεσοαμυντικός του Αιόλου Χάρης Ζαραβέλης(9 συμμετοχές, γεννηθείς το 1990) και ο «στρατιώτης»-αρχηγός της Ποταμιάς Γιώργος Ζαγκότσης(6 συμμετοχές-1 γκολ, γεννηθείς το 1980) απαντούν στις ερωτήσεις μας.

Η συνέντευξη είχε ως εξής:

Evrytania Sport: Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σας στα play off

Χρήστος Λέρης (Μυρίκη): «Ο στόχος της ομάδας μου προφανώς και είναι το πρωτάθλημα, γιατί πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό σύνολο από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιστεύω είμαστε το πρώτο φαβορί εμείς, γιατί τερματίσαμε πρώτοι στην κανονική περίοδο, μόνο για αυτόν τον λόγο. Όπως όμως έδειξαν και οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ δυνατές. Και ο ΑΠΟΚ και ο Αίολος και η Ποταμιά θα διεκδικήσουν όλοι το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.»

Γιώργος Χαλλής (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.»

Χάρης Ζαραβέλης (Αίολος): «Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας. Ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.»

Γιώργος Ζαγκότσης (Ποταμιά): «Στόχος μας είναι να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και να κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά, παίρνοντας το καλύτερο δυνατό.»

Evrytania Sport: Πως είναι το κλίμα στην ομάδα σας εν όψει της πρεμιέρας; 

Χρήστος Λέρης (Μυρίκη): «Το κλίμα γενικώς και όχι μόνο για την πρεμιέρα είναι πολύ καλό, ζεστό και ανυπομονούμε για αυτούς τους 6 τελικούς, που πιστεύω θα είναι όλα τα παιχνίδια ένα και ένα.»

Γιώργος Χαλλής (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και ελπίζουμε να καταφέρουμε τον στόχο μας.»

Χάρης Ζαραβέλης (Αίολος): «Το κλίμα στην ομάδα πριν την πρεμιέρα είναι εξαιρετικό. Υπάρχει πίστη και προσήλωση στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την νίκη.»

Γιώργος Ζαγκότσης (Ποταμιά) «Το κλίμα είναι εξαιρετικό και ελπίζω να χαρούμε όλη την διαδικασία των play off

Evrytania Sport: Τι πιστεύετε ότι θα καθορίσει τον τίτλο; 

Χρήστος Λέρης (Μυρίκη): «Τον τίτλο θα τον κρίνει νομίζω η σοβαρότητα, η θέληση και το πάθος της κάθε ομάδας.»

Γιώργος Χαλλής (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Τον τίτλο πιστεύω πως θα τον κρίνει η κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες. Δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους και έτσι θα γίνουν ωραία παιχνίδια και ο καλύτερος ας κερδίσει.»

Χάρης Ζαραβέλης (Αίολος): «Θεωρώ ότι ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Φέτος όλα τα παιχνίδια θα είναι ανταγωνιστικά και η ομάδα που θα είναι πιο ικανή να κερδίσει τα περισσότερα από αυτά θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάποιες τιμωρίες η τραυματισμοί(μακάρι να μην υπάρξουν) θα παίξουν σημαντικό ρόλο.»

Γιώργος Ζαγκότσης (Ποταμιά): «Σε ένα μίνι πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων μπορεί να γίνει το οτιδήποτε. Σίγουρα κάποιες ομάδες πλεονεκτούν λόγω της διαφοράς στην βαθμολογία, αλλά αυτό ανατρέπεται. Πιστεύω πάλι τις λεπτομέρειες θα κριθεί και φέτος ο τίτλος.»

Evrytania Sport: Υπάρχει κάποιο φαβορί στην διαδικασία κατά την γνώμη σας; 

Χρήστος Λέρης (Μυρίκη): «Φαβορί δεν νομίζω ότι υπάρχει. Και οι 4 ομάδες είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλές και πολύ δυνατές. Εύχομαι ε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς και ο καλύτερος ας κερδίσει. Ευχαριστώ εσένα και το site σας Δημήτρη και συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε»

Γιώργος Χαλλής (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο φαβορί. Όπως και πριν είναι πολύ κοντά όλες οι ομάδες. Ελπίζω να γίνουν ωραία παιχνίδια και στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε.»

Χάρης Ζαραβέλης (Αίολος): «Φέτος ξεκάθαρο φαβορί νομίζω ότι δεν υπάρχει, καθώς όπως είδαμε και στην κανονική διάρκεια και οι 4 ομάδες ήταν κοντά και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Σίγουρα εμείς σαν πρωταθλητές τα δυο τελευταία χρόνια παρόλο το βαθμολογικό μειονέκτημα μπορούμε να το γυρίσουμε. Η Μυρίκη είναι πολύ καλή ομάδα και καθόλου τυχαία δεν τερμάτισε πρώτη. Ο ΑΠΟΚ  είναι πολύ μεγάλη ομάδα και η Ποταμιά είναι χωρίς καμία αμφιβολία στο ίδιο επίπεδο με τις υπόλοιπες ομάδες και άκρως ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι τα φετινά μπαράζ θα είναι πολύ αμφίρροπα και θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Σε ευχαριστώ πολύ.»

Γιώργος Ζαγκότσης (Ποταμιά): «Γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχουν φαβορί σε πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων. Εύχομαι να πάρει τον τίτλο ο ικανότερος και να εκπροσωπήσει τον νομό μας επάξια. Καλή τύχη στις ομάδες με υγεία. Σε ευχαριστώ πολύ.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος