Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

«Ξεπαγώνουν» οι αθλητές του Άτλαντα-Υποδέχονται την Αναγέννηση


Ο Άτλαντας Καρπενησίου υποδέχεται την Αναγέννηση Λαμίας, επιδιώκοντας να κάνει δυο τα θετικά του αποτελέσματα και να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, στην οποία προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες του ομίλου.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο Καρπενησίου. Θα αρχίσει στις 14:30 και είναι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Οι δυο ομάδες επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και θα παίξουν για πρώτη φορά μέσα στο 2017.
Ο Άτλαντας του Δημήτρη Λερογιάννη στοχεύει στον διπλασιασμό των νικών του και να μην επηρεαστεί από την αποχή, καθώς θα αγωνιστεί μετά από 1,5 μήνα. Ο σύλλογος του Καρπενησίου έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν θετικότατο, δίνοντας τα διαπιστευτήρια του εν όψει της συνέχειας.
Η Αναγέννηση Λαμίας του Νώντα Μπλούχαρη θα παίξει για δεύτερο σερί παιχνίδι στο Καρπενήσι, στο οποίο επικράτησε πριν από έναν μήνα με +12 της Π.Α.Κ. Οι Λαμιώτες ξεκίνησαν με ήττα στον Δομοκό και δεν έχουν δώσει ακόμη κάποιο εντός έδρας παιχνίδι, «κλείνοντας» τις εκτός έδρας υποχρεώσεις τους. Πρώτος σκόρερ τους είναι ο Μακεδόνας Τάσος Γκιρίτσης.
Οι δυο ομάδες «κοντράρονται» για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αλλαγή ημέρας
Η συνάντηση πραγματοποιείται Σαββάτου αντί Κυριακής, ώστε η ανδρική ομάδα των Φθιωτών να μετακινηθεί στο Καρπενήσι μαζί με την παιδική, η οποί αντιμετωπίζει την Π.Α.Κ. για το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Ρεπό Π.Α.Κ. &  Δομοκός
Η Ακαδημία δεν έχει αγωνιστική δράση, καθώς έχει ρεπό. Το ίδιο συμβαίνει και για την Μούτα, η οποία θα αντιμετώπιζε τον αποχωρήσαντα Πρωτέα Λαμίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος)

5η  αγωνιστική
Γ.Σ. Άτλας-Αναγέννηση Λαμίας Κλειστό Καρπενησίου 21-1-2017 14:30
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος-Χρήστος Κοσμάς-Ανθή Τσιμπρικά
(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)