Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Θήβα-Αίολος 4-0

Την πρώτη της νίκης στα μπαράζ κατέκτησε η Θήβα, η οποία επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Αίολου. Η ομάδα της Ευρυτανίας δεν μπόρεσε να είναι τόσο ανταγωνιστική, όπως στα προηγούμενα δυο ματς.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (17/5) στο Δημοτικό στάδιο Θήβας και άρχισε τις 5 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον 7ο όμιλο, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, ζέστη και παρουσία περίπου 800 θεατών.
Η Θήβα του Τάκη Πλατή ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το 90λεπτο και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην διαδικασία των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Οι νταμπλούχοι Βοιωτίας πήραν από την αρχή τα «ηνία» του ματς, είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους (36΄,42΄) προηγήθηκαν με 2-0 χάρις τα γκολ του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τον Α.Ο. Θήβα, όπου με δυο ακόμη γκολ των : Γιώργου Βυλλιώτη και Γιάννη Μπινιάκου έφτασαν στο τελικό 4-0. Στα αρνητικά η αποβολή του φορ Γιάννη Μπινιάκου μέσα σε δυο λεπτά, βλέποντας δυο κίτρινες και η απώθηση του ίδιου εναντίον του ρέφερι Σπύρου Σταθόπουλου.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη έκανε την χειρότερη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα των μπαράζ και έμεινε 4 πόντους από την πρώτη Μαλεσίνα. Η ομάδα της Ευρυτανίας και σε αυτό το ματς παρατάχτηκε αμυντικά και προσπάθησε  να κρατήσει μακριά τους αντιπάλους της από την εστία του Φώτη Μακρή. Καθοριστικές ήταν οι απουσίες του «ηγέτη» της άμυνας Γιάννη Ηλιάδη και τον τιμωρημένου αρχηγού Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου. Η ομάδα του νομού μας δέχτηκε δυο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο και κάπου εκεί έχασε όσες ελπίδες είχε να διεκδικήσει κάτι.
Την επόμενη (4η) αγωνιστική ο Αίολος υποδέχεται την Τετάρτη (20/5) στο Καρπενήσι την Μαλεσίνα και η Θήβα στο γήπεδο της την γειτονική Χαλκίδα. Η πρωταθλήτρια Βοιωτίας έκανε την πρώτη της νίκη στα μπαράζ και έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ ο Αίολος παρέμεινε πλέον στην τελευταία (4η) θέση με μόλις 1 πόντο.

Περίπου 800
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Δημοτικό στάδιο της Θήβας, καθώς η αναμέτρηση έγινε παρουσία 800 και πλέον φιλάθλων. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης Τετάρτης, ο κόσμος της Θήβας βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας και την ενίσχυσε για ακόμη μια φορά.


Όμορφη ατμόσφαιρα
Μερίδα φιλάθλων της Θήβας δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα, φωνάζοντας συνθήματα καθ όλη την διάρκεια του 90λεπτου. Μάλιστα τοποθετήθηκαν αρκετά πανό στο γήπεδο υπέρ των γηπεδούχων, ενώ άναψαν και καπνογόνα κατά την είσοδο των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.




2 νέες «απώλειες»
Στον Αίολο προστέθηκαν ακόμη δυο απώλειες στις ήδη υπάρχουσες. Δεν αγωνίστηκε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Ηλιάδης, αλλά φυσικά και ο τιμωρημένος αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Είδε τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την κερκίδα).

Παλιοί γνώριμοι
Αρκετοί παλιοί γνώριμοι βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στην Θήβα. Μεταξύ των άλλων το ματς παρακολούθησαν ο παλιός παίκτης του Αίολου Δημήτρης Μπουραζάς (Αγωνίστηκε στην διαδικασία των μπαράζ την σεζόν 1999-2000), ο οποίος διαμένει στην Αθήνα, ο παλιός μεσοαμυντικός του ΑΠΟΚ Γιάννης Παπαθανασίου (Αγωνίζεται στον Κιθαιρώνα Καπαρελίου, που τερμάτισε 2ος), ο ενωσιακός προπονητής και τεχνικός της Ένωσης ΑΣΑ Βαγγέλης Λέντας, αλλά και ο Ευρυτανικής καταγωγής ρέφερι Φάνης Φλώτσιος.



3Χ3 για Παπαντζίμα
Και το 3ο ματς του νταμπλούχου Ευρυτανίας ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαντζίμας παρακολούθησε από κοντά. Παρών ήταν, όπως και στην Μαλεσίνα την περασμένη Κυριακή και ο υπάλληλος της ενώσεως Διονύσης Βονόρτας.


Το Δ.Σ. του Αίολου
Πολυμελής παρουσία της διοίκησης του Αίολου και στην Θήβα. Η αποστολή ταξίδεψε προεξέχοντος του Προέδρου Σεραφείμ Ράικου. Κοντά στην ομάδα ήταν και οι διοικητικοί: Γιάννης Λερογιάννης, Περικλής Πλακιάς και Κώστας Οικονόμου. Στην Θήβα ταξίδεψαν επίσης και ο επί σειρά δεκαετιών γενικός γραμματέας του συλλόγου Σεραφείμ Λερογιάννης, το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Παρούτσας και ο φίλος-φροντιστής του Αίολου Σταύρος Μαντής.

 
Ισοβαθμούσαν πριν το ματς
Πριν την έναρξη του αγώνα της 3ης αγωνιστικής οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν με 1 βαθμό, έχοντας 1 εκτός έδρας ισοπαλία και 1 ήττα στο γήπεδο τους.

Το σχήμα του Αίολου
Ο Αίολος ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Φώτη Μακρή, στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Τόλης Φούκας και στο αριστερό ο Χρήστος Τόσκα. Στο κέντρο της άμυνας μετατοπίστηκε ο αμυντικός χαφ Χάρης Ζαραβέλης παίζοντας με παρτενέρ τον Θωμά Αζακά. Μπροστά τους ήταν ο Πάνος Αζακάς μαζί με τον Νίκο Νικολάου, με τον Χρήστο Ράμμο να έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Δεξιός χαφ άρχισε ο Δημήτρης Κουρλός και αριστερός  ο Βαγγέλης Τζιόλας. Στην επίθεση ήταν μόνος του ο Ταξιάρχης Γούλας.

Νταμπλούχοι και οι δυο
Αίολος και Θήβα έκαναν το νταμπλ σε Ευρυτανία και Βοιωτία αντίστοιχα κατακτώντας όλους τους τίτλους.

Ο «Τριποταμίτης» Παναούλης


Ο Σωτήρης Παναούλης του Α.Ο. Θήβα έχει καταγωγή από τον Τριπόταμο Ευρυτανίας και επισκέπτεται αρκετά συχνά το χωριό του πατέρα του.

Μέσα Γούλας & Π. Αζακάς

 












Ο Αίολος είχε δυο αλλαγές στην 11αδα του σε σχέση με τα προηγούμενα δυο παιχνίδι. Ο Ταξιάρχης Γούλας (Φωτογραφία Αριστερά) πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης και ο Πάνος Αζακάς (Φωτογραφία Δεξιά) έπαιξε σαν μεσοαμυντικός μπροστά από τους δυο στόπερ. Πήραν τις θέσεις των: Γιάννη Ηλιάδη (Απουσίαζε) και του τιμωρημένου Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου.

Εξαιρετικός ο Βεζιρτζόγλου


Ο τέως φορ της Καλλιθέας Δημήτρης Βεζιρτζόγλου σκόραρε τα πρώτα δυο γκολ της ομάδας του ανοίγοντας την δρόμο προς την πρώτη της νίκη στα Play Off. Ο ποδοσφαιριστής είχε προετοιμαστεί το περασμένο καλοκαίρι στην Ευρυτανία και στο Καρπενήσι με την ομάδα της Καλλιθέας.

Επιστροφή Γκαράνη


Για τους Θηβαίους επανήλθε ο Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στον εντός έδρας αγώνα με την Μαλεσίνα.

Α΄ Μέρος

Είσοδος με παιδιά
Η καθιερωμένη είσοδος στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιήθηκε με μικρά παιδάκια, που φορούσαν τις φανέλες του Α.Ο. Θήβα.



Στο μισό γήπεδο
Η ομάδα της Θήβας έπαιξε σε όλο το πρώτο μέρος στο μισό γήπεδο την ομάδα της Ευρυτανίας. Ωστόσο στο τελευταίο 10λεπτο μπόρεσε να ασκήσει πίεση να δημιουργήσει τις ευκαιρίες και να σκοράρει δυο φορές.

Μόνο άμυνα
Σε όλη την διάρκεια του πρώτου 45λεπτου ο Αίολος αμύνονταν διαρκώς και αναζητούσε κάποια αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις.

Πρώτη μεγάλη στιγμή


Οι «βυσσινί» του Α.Ο.Θ. στο 12ο λεπτό απώλεσαν την πρώτη τους μεγάλη στιγμή στο ματς. Ο Γιώργος Βυλλιώτης σέντραρε από δεξιά και Γιώργος Περιάλης (Φωτογραφία) πήρε την κεφαλιά από κοντά, με τον Φώτη Μακρή να αποκρούει εντυπωσιακά από την δεξιά του γωνία.


Έκλεισε τους χώρους
Μετά την φάση του 12ου λεπτού ο Αίολος για περίπου ένα 25λεπτο έκλεισε χώρους και μέχρι το 36΄ κρατούσε χωρίς να γίνει κάποια σπουδαία στιγμή το 0-0.

Βρήκε δίχτυα στο 36΄
Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Ευρυτανικής ομάδας η Θήβα κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει το προβάδισμα. Ο Δημήτρης Κουτσοδήμος στο 36΄ σούταρε εκτός περιοχής, ο Φώτης Μακρής απέκρους,ε στην συνέχεια ο Γιώργος Βυλλιώτης σούταρε μέσα από την περιοχή η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Αίολου και στρώθηκε στον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου, που από το ύψος του πέναλτι με όμορφο γυριστό σουτ στην αριστερή γωνία του Φώτη Μακρή έκανε το 1-0 ανοίγοντας το σκορ. Ο γκολκίπερ του Αίολου στην προσπάθεια του να αποκρούσει χτύπησε με το κεφάλι στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας.






«Μπαταρισμένος» ο Μακρής


Ο πορτιέρο του Αίολου Φώτης Μακρής στην προσπάθεια του να αποτρέψει το 1-0 χτύπησε με το κεφάλι στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Το ματς διακόπηκε για 3 λεπτά, όπου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον Αθηναίο γκολκίπερ. Ο Μακρής συνέχεια στα επόμενα λεπτά του ματς «μπαταρισμένος», έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι του. 





Τα διπλασίασε
3 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 1ου μέρους ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του. Στο 43ο λεπτό ο Γιώργος Περιάλης σέντραρε όμορφα από τα αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του Φώτη Μακρή πραγματοποίησε το 2-0.




Κοντά στο χατ-τρικ
Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου σούταρε εξ επαφής μετά την σέντρα του Θανάση Τσατσαρώνη από αριστερά, όμως ο Φώτης Μακρής απέκρουσε και είπε «όχι» σε ένα 3ο τέρμα στερώντας το χατ-τρικ από τον ικανότατο στράϊκερ.



Οι καλύτερες φάσεις
7΄: Ο Κουτσοδήμος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Βυλλιώτης πήρε την κεφαλιά που πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μακρή.
12΄: Ο Βυλλιώτης σέντραρε από δεξιά και ο Περιάλης πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο πορτιέρο του Αίολου απέκρουσε όμορφα στην δεξιά του γωνία.
14΄: Χτύπημα φάουλ του Βεζιρτζόγλου από καλή θέση πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Ευρυτάνων.
28΄: Ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουτσοδήμου εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Αίολου.
36΄: Ο Κουτσοδήμος σούταρε εκτός περιοχής, ο Μακρής απέκρουσε στην δεξιά του γωνία, ο Βυλλιώτης έκανε σουτ που βρήκε σε αμυντικό με την μπάλα να καταλήγει στομ Βερζιτζόγλου, που από ύψος του πέναλτι με γυριστό σουτ στην αριστερή γωνία του Αίολου πέτυχε το 1-0.
41΄: Ο Γκαράνης τροφοδότησε μέσα στην περιοχή και δεξιά τον Βεζιρτζόγλου, όπου αυτός από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ από τα γκολπόστ των φιλοξενούμενων.
42΄: Ο Περιάλης σέντραρε από αριστερά και ο Βεζιρτζόγλου στο δεύτερο δοκάρι από κοντά με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του Αίολου έκανε το 2-0.
43΄: Ο Τσατσαρώνης σέντραρε από αριστερά και ο Βεζιρτζόγλου σούταρε από κοντά με τον Μακρή να αποκρούει σωτήρια.

Β΄ Μέρος

Με ξεσπάσματα
Η Θήβα είχε και στο δεύτερο μέρος την κατοχή της μπάλας και με δυο ξεσπάσματα στις αρχές της επανάληψης και στο 80ο λεπτό έβαλε δυο ακόμη τέρματα (4-0).

Ξεκίνησε με γκολ


Μόλις στο 5ο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο ξανά προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Θανάσης Τσατσαρώνης εκτέλεσε καλοχτυπημένο κόρνερ από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Γιώργος Βυλλιώτης (Φωτογραφία) εξ επαφής με κεφαλιά στην δεξιά γωνία των νταμπλούχων Ευρυτανίας πραγματοποίησε το 3-0.



Πιο ελεύθερα
Ο Αίολος έπαιξε πιο ελεύθερα στο δεύτερο μέρος, αφού ουσιαστικά το ματς μετά το 50ο λεπτό είχε κριθεί. Ωστόσο επιθετικά δεν μπόρεσε να κάνει την κάποιο αξιόλογη ευκαιρία.

«Πρώτη» στα μπαράζ

 












Σάββας Χαλκίδης (Φωτογραφία Αριστερά) και Κώστας Σιταράς (Φωτογραφία Δεξιά) πήραν για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου παίζοντας κατά την διάρκεια του 2ου μέρους.

Αποσόβησε ο «Ζάρα»


Την τελευταία στιγμή στο 77ο λεπτό ο Χάρης Ζαραβέλης (Φωτογραφία) του Αίολου αποσόβησε το 3-0. Ο Δημήτρης Κουτσοδήμος έκανε όμορφα την κάθετη πάσα για τον Γιάννη Μπινιάκο, αυτός μπήκε στην περιοχή απέναντι στον τερματοφύλακα του Αίολου τον απέφυγε και πλάσαρε σε κενή εστία, με τον Χάρη Ζαραβέλη να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να διώχνει σε κόρνερ πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Μπινιάκος και Ζαραβέλης είχαν αναμετρηθεί πριν από αρκετά χρόνια στους αγώνες της ΕΠΣ Ευρυτανίας με την ΕΠΣ Βοιωτίας για το πρωτάθλημα μικτών ομάδων.



Το κατάφερε 3 λεπτά μετά


Ο Γιάννης Μπινιάκος (Φωτογραφία) ότι δεν κατάφερε στο 77ο λεπτό το κατάφερε 3 λεπτά αργότερα. Στο 80ο λεπτό ο Δημήτρης Κουτσοδήμος σέντραρε από δεξιά και ο Γιάννης Μπινιάκος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ στην αριστερή γωνία του Αίολου έγραψε το τελικό 4-0.



Κίτρινη για θέατρο
Ο Γιάννης Μπινιάκος στο 84ο λεπτό αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Σπύρο Σταθόπουλο για θέατρο, καθώς έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα που είχε από τον δυναμικό στόπερ του Αιόλου Κώστα Σιταρά.



Αποβολή και ένταση
Στο επόμενο λεπτό ο Γιάννης Μπινιάκος έκανε δυνατό μαρκάρισμα πάνω στο Τόλη Φούκα και είδε νέα κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι και αποβλήθηκε. Ο παίκτης της Θήβας απώθησε τον διαιτητή, επικράτησε ένταση και η αναμέτρηση διακόπηκε για 2 με 3 λεπτά.






Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Σουτ του Κουτσοδήμου από πλάγια δεξιά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Μακρής.
50΄: Ο Τσατσαρώνης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Βυλλιώτης στο δεύτερο δοκάρι εκ επαφής με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Αίολου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
53΄: Μακρινό σουτ του Κουρλού πέρασε πάνω από την εστία του Φαλαγγίτη.
64΄: Σουτ του Βυλλιώτη μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Αίολου.
73΄: Εκτέλεση φάουλ του Τσατσαρώνη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μακρής.
77΄: Ο Κουτσοδήμος έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Μπινιάκο, αυτός πέρασε και τον Μακρή πλάσαρε σε κενή εστία, όμως ο Ζαραβέλης αποσόβησε αποκρούοντας σε κόρνερ προ της γραμμής του τέρματος.
80΄: Ο Κουτσοδήμος σέντραρε από δεξιά και ο Μπινιάκος από τα όρια της μικρής περιοχής με πλασέ στην αριστερή γωνία του Μακρή έκανε το τελικό 4-0.
85΄: Ο Μπινιάκος βλέπει 2η κίτρινη κάρτα μέσα σε 2 λεπτά και αποβάλλεται.

Πανηγύρισαν την νίκη
Οι παίκτες της Βοιωτικής ομάδας πανηγύρισαν μετά την λήξη του ματς την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου.



Τα «άκουσε» ο ρέφερι


Κατά την αποχώρηση του για τα αποδυτήρια ο ρέφερι Σπύρος Σταθόπουλος (Φωτογραφία) της Δυτικής Αττικής τα «άκουσε» από τους φίλους της Θήβας, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν και αυτοί έντονα για την αυστηρότητα του ρέφερι και για την ευκολία που απέβαλλε τον επιθετικό τους Μπινιάκο με 2 κίτρινες μέσα σε 2 λεπτά(!)



Κίτρινες Κάρτες
Βεζιρτζόγλου, Ράικος Γ.

Διακριθέντες
Θήβα: Βεζιρτζόγλου, Τσατσαρώνης, Κουτσοδήμος, Περιάλης
Αίολος: Ζαραβέλης

Δηλώσεις Προπονητών

Τάκης Πλατής (Θήβα): «Κάναμε την πρώτη μας νίκη στην διοργάνωση, κάνοντας και μια καλή εμφάνιση. Εμείς μετά το προηγούμενο παιχνίδι είχαμε πει ότι έχουμε μπροστά μας άλλα 4 παιχνίδια και τώρα συνεχίζουμε να λέμε το ίδιο, θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα βλέπουμε το κάθε αποτέλεσμα και από εκεί θα κρίνουμε πως θα πηγαίνουμε στρατηγικά και τακτικά. Είμαστε ακόμα στο μισό αυτής της διοργάνωσης, έχουμε ακόμα 3 αγωνιστικές, οι οποίες είναι σημαντικές. Για αυτό θα κριθούνε στο πόσο καλά θα είναι προετοιμασμένες και οι ομάδες αλλά και στο πόσο πολύ θα θέλουν τα αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδας μας είναι ο κόσμος μας, άλλη μια φορά ήταν στο γήπεδο μετά από μια ήττα, έχοντας κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο παρελθόν. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται εδώ όχι μόνο από την Θήβα, αλλά και από τις γύρω περιοχής. Πρώτη φορά βλέπουμε να θέλουνε όλοι μαζί η Θήβα να κάνει το άλμα και πάει παραπάνω. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να κάνουμε αυτό που όλοι εμείς θέλουμε και να παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική.»
Σε ερώτηση συναδέλφου για το επόμενο ματς με την Χαλκίδα ο κ. Πλατής δήλωσε τα ακόλουθα: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι το επόμενο με τον Χαλκίδα. Εμείς θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια τις νίκες και παίξαμε σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι ακόμη δυνατό, όλη αυτή η σειρά είναι πάρα πολύ δυνατή, θα παλέψουμε και με όλη μας την δύναμη για να φέρουμε την δύναμη πρώτη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Αυτά τα αποτέλεσμα βλέπεται ότι είναι πολύ κλειστά, εκτός από το σημερινό. Η Θήβα έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και μπορεί αυτά τα παιχνίδια να τα καθαρίζει.»

Γιάννης Φλωράκης (Αίολος): «Καταρχήν ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, δεν παρουσιαστήκαμε καλοί. Ήμουνα σίγουρος ότι σε κάποιο παιχνίδι θα μας έβγαινε η κούραση, είχαμε και κάποιες απώλειες και δυστυχώς δεν είχαμε την πολυτέλεια να τις αναπληρώσουμε. Δώσαμε χρόνο και σε κάποια παιδιά, ώστε να πάρουν συμμετοχές και να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Δεν εξελίχτηκε για μας καλά το παιχνίδι, η ομάδα της Θήβας παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες, θα επιστρέψουν και οι τιμωρημένοι και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Θήβας και να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της για την φιλοξενία τους, θα ανταποδώσουμε και τους εύχομαι καλή συνέχεια.»

Συνθέσεις Ομάδων

Θήβα (Τάκης Πλατής): Φαλαγγίτης, Ελέζι, Τσατσαρώνης(73΄ Παναούλης), Παπαχαραλάμπους, Όλντασι, Καραμπετιάν, Βυλλιώτης, Γκαράνης, Περιάλης(64΄ Κατσόγιαννης), Βεζιρτζόγλου(53΄ Μπινιάκος), Κουτσοδήμος

Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Μακρής, Φούκας, Τόσκα, Ζαραβέλης, Αζακάς Θ.(80΄ Σιταράς), Αζακάς Π., Γούλας(71΄ Χαλκίδης), Ράμμος, Τζιόλας(46΄ Ράικος Γ.), Κουρλός, Νικολάου

Διαιτητής: Σπύρος Σταθόπουλος (ΣΔΠ Δυτικής Αττικής)
1ος Βοηθός: Βασίλης Λάμπρου (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)
2ος Βοηθός: Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης(ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)





























 












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος