Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Μαλεσίνα-Χαλκίδα 2-2

Ματς μεγάλων συγκινήσεων ήταν αυτό μεταξύ της Μαλεσίνας και της Χαλκίδας. Οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2, με την Χαλκίδα να γυρίζει «από την κόλαση» και να ισοφαρίζει στο 97ο λεπτό.
Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των Play off ανόδου(7ος Όμιλος). Διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μαλεσίνας την Κυριακή 17 Μαΐου και άρχισε στις 17:00. Οι δυο ομάδες οδηγούν την «κούρσα», φτάνοντας τους 5 βαθμούς. Παρόντες ήταν περίπου 800 φίλαθλοι των γηπεδούχων και 200 των φιλοξενούμενων.
Στο 27ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δημήτρη Γκανά από τον Γιώργο Μόνο, αλλά ο τελευταίος νίκησε στην εκτέλεση τον Κώστα Ρούσση. Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45΄ γυριστή κεφαλιά του Βαγγέλη Ανέστη προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι των Φθιωτών και πέρασε σε κόρνερ, αφού υπήρξε παρέμβαση του Σπύρου Κοκονδύνη.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 50ο λεπτό με τον Κώστα Δέδε που ευστόχησε σε κενή εστία, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Γιάννης Μπέσσας πραγματοποίησε το 2-0 με κεφαλιά. Στο 62ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ανέστη ως οφσάιντ, ενώ στο 68ο λεπτό ο Νίκος Ευσταθίου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 2-1. Ακολούθησε στο 70ο λεπτό αποβολή του Γιάννη Μπέσσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Γιώργος Τσιβίκας, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και κέρδισε το πέναλτι από τον Δημήτρη Λέντα ισοφάρισε στο 97ο λεπτό με σουτ μετά την πίεση των φιλοξενούμενων. Η Χαλκίδα είχε ζητήσει πέναλτι στο 82΄ σε ανατροπή του Βασίλη Τσομπάνη.
Η Μαλεσίνα θα παίξει την Τετάρτη 20/5 για την 4η αγωνιστική στο Καρπενήσι με τον Αίολο, ενώ η Χαλκίδα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Θήβα.

Συνθέσεις Ομάδων

Μαλεσίνα (Σπύρος Λέντας): Κοκονδύνης, Λελούδας, Πίσκοπος, Λέντας Δ., Μπέσσας, Δέδες, Γκανάς Δ.(63΄ Πάππος), Ζησόπουλος, Ρούσσης, Λέντας Ν.(72΄ Γκανάς Χ.), Σέττος(90΄ Σταθουλόπουλος)

Χαλκίδα (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Αυλωνίτης, Θωμάς(81΄ Σμυρναίος), Καραμπάς, Γκιτσάλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Φιλιππίδης, Ανέστης(62΄ Τσιβίκας), Δήμου

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου(ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Εμμανουήλ Γιαννουγλίδης(ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Κουντουρέλης(ΣΔΠ Αθηνών)