Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Με βλέψεις για 4αδα και με σταθερό κορμό παιχτών ξεκίνησε η Ποταμιά

Στις 7.30 το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία για την νέα χρονιά της Ποταμιάς. Οι 22 ποδοσφαιριστές της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό στάδιο και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Σπύρου Κολόκα, που βρίσκεται στο «τιμόνι» για 3η συνεχόμενη περίοδο.
Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας και των επόμενων περιλαμβάνει αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις με στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Η Ποταμιά ξεκινάει και φέτος με στόχο να μπορέσει να εισέλθει στην πρώτη 4αδα των μπαράζ.
Στην πρώτη της ομάδας προπονήθηκαν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Ντίνος Γιαννόπουλος, Χρήστος Κοσμάς, Λάμπρος Φλωράκης, Κώστας Γιαννακόπουλος, Γιάννης Γκορόγιας, Γιώργος Γκορόγιας, Γιώργος Μπούρας, Άρης Γυφτομήτρος, Αλέξανδρος Μπίκας, Σπύρος Μπούρας, Θωμάς Αζακάς, Γιώργος Πλεξίδας, Γιώργος Ζαγκότσης, Κώστας Μαντζιούτας, Χριστόδουλος Μισύρης,  Μάριος Μπούρας, Νίκος Μαντζιούτας, Γιάννης Μαντζιούτας, Δημήτρης Κοτρώνης, Δημήτρης Νάσιος, Αλέξανδρος Μπούρας και Κώστας Χειλάς.

Διπλός ρόλος

 












Οι διοικητικοί παράγοντες της ομάδας Νίκος Μαντζιούτας (Φωτογραφία Αριστερά) και Γιάννης Μαντζιούτας (Φωτογραφία Δεξιά) προπονήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, δείχνοντας ότι έχουν διπλό ρόλο.

Προπονήθηκαν Κοτρώνης-Νάσιος-Χείλας-Μπούρας Αλ.

 
 

























Με την ομάδα των Μεγαλοχωριτών προπονήθηκαν 3 παίκτες που έχουν αγωνιστεί ξανά στην ομάδα και θα επιστρέψουν στον σύλλογο. Πρόκειται για τον νεαρό  αμυντικό μέσο Δημήτρη Κοτρώνη (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά), τον 33χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Νάσιο (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά, Έμεινε ελεύθερος από τον Άγιο Προκόπιο) και τον 36χρονο γκολκίπερ της Αναγέννησης Παλαιοκατούνας Κώστα Χειλά (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά). Προπόνηση με την Ποταμιά έκανε ο 23χρονος Αλέξανδρος Μπούρας (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά), που έχει δελτίο στον Αίολο, χωρίς να έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή.

Τρέξιμο τις πρώτες ημέρες
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο Δημοτικό στάδιο με αρκετό τρέξιμο. Θα υπάρχει το ίδιο πρόγραμμα μέχρι την Τρίτη (27/8).

Δηλώσεις

Σπύρος Κολόκας (Προπονητής Ποταμιάς): «Θα δουλέψουμε λίγο παραπάνω για να διεκδικήσουμε μια θέση στην 4αδα»


Ο 47χρονος τεχνικός για την έναρξη της προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας του δήλωσε: «Σήμερα πραγματοποιήσαμε την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για το καινούργιο πρωτάθλημα. Η ομάδα θα κινηθεί στα περσινά πρότυπα, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε λίγο παραπάνω, για να μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση στην 4αδα. Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες, υγεία σε όλους και καλό πρωτάθλημα, όποτε ξεκινήσει.»
Για την μεταγραφική ενίστυχη της ομάδας είπε: «Θα εντάξουμε στην ομάδα μας 1-2 μικρούς παίκτες και επιπλέον τον Δημήτρη Νάσιο και τον Δημήτρη Κοτρώνη, που επέστρεψε από την Μυρίκη.»













Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος