Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Τα μεγάλα ονόματα του Karpenisi 3on3 Mountainball

 

Αρκετά ονόματα αθλητών ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους στο 2ο τουρνουά Karpenisi 3on Mountainball. Πρόκειται για τον Δημήτρη Καλαμπάκα των Beach Jumpers, τον Δημήτρη Καλογερόπουλο των Swraioi και τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς των One Love.
Ο Θεσσαλονικιός Δημήτρης Καλαμπάκας είναι γεννηθείς στις 10/8/1989 και αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ. Την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Α2΄ με τον Ιπποκράτη Κω. Έχει παίξει στον ΠΑΟΚ, ενώ την περασμένη σαιζόν συμμετείχε στην Α2΄ τη Δόξα Λευκάδας. Επιπλέον έχει υπάρξει μέλος των Μαχητών Δόξας Πεύκων, της Καβάλας, της Καστοριάς και της Λιβαδειάς.
Ο πλέι μέικερ Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς-Αλιφέρης γεννήθηκε στις 11/1/1997 και ήταν πρωταθλητής Ευρώπης  εφήβων με την Εθνική το 2015. Έχει παίξει στη Νέα Πέραμο, στα Μέγαρα, στο Αιγάλεω, στον Α.Σ.Ε. Δούκα και πέρυσι στον Κόροιβο Αμαλιάδας(Α1΄). Συνεχίζει τη νέα περίοδο στον Ιωνικό.
Με τους Swraioi αγωνίζεται ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ Δημήτρης Καλογερόπουλος της Καλαμάτας B.C., που έχει φτάσει να αγωνίζεται στην Α1΄ με το Μαρούσι.  Έχει θητεία επίσης στον Δαΐκλή, στην Πεντέλη, στον Φιλαθλητικό, στον Ακάδημο και στον Γ.Σ. Μεσσήνης.   
Βέβαια στη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος αρκετοί αθλητές εντός και εκτός Ευρυτανίας.
Μετέχουν και οι: Διονύσης Μουστόπουλος(Δάφνη Δαφνίου), Θοδωρής Ανδρέου(Οίον Αγίου Στεφάνου), Χρήστος Ζησόπουλος(ΒΑΟ), Παναγιώτης Μπερτσιάς(Προπονητής, βοηθός στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου), Δήμος Σπυριδάκης, Μιχάλης Λάππας(ΑΣΕ Μπούκαλη), Δημήτρης Μαντζούκας, Παντελής Φύκας, Φώτης Φύκας(Έσπερος Λαμίας), Δημήτρης Τσούπρης, Αντώνης Μιχαηλίδης, Παύλος Παπασπύρου(Αστέρας Εξαρχείων), Ορέστης Λίτσος(Α.Ε. Πεντέλης), Δημήτρης Παπαχρήστος(Άλφα 93΄) και Δημήτρης Μαλούκος(Μεγαρίδα).