Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα το Καρπενήσι(Φωτορεπορτάζ)


Στο Καρπενήσι βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η ομάδα νέων(Κ20) της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» επέλεξαν και φέτος το Avaris από τις 1 έως τις 11 Αυγούστου. 
Ο ιδιοκτήτης Θοδωρής Χονδρός και ο διευθυντής Γιάννης Κελεσίδης υποδέχτηκαν τους «κιτρινόμαυρους», που πραγματοποιούν προετοιμασία στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας για τρίτη χρονιά, καθώς είχε προηγηθεί το 2015 και το 2016.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Σαρδέλης, Τάφας, Σταμούλης, Αρβανίτης, Μπακόλας, Μαλισσόβας, Μπούσης, Τσιβελεκίδης, Μαχαίρας, Σταμάτης, Τάμπας, Μπιλικαΐδης, Καραβίδας, Λαζαρίδης, Κοπιτσής, Ποζατζίδης, Οικονομίκος, Πετούσης, Τσέλιος, Καλούδης, Μπακίρης, Μπογντάνι, Χριστόπουλος, Μάρκου, Πατρινός και Αυγέρης.   

Το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι: Σίμος(Προπονητής), Ατματσίδης, Βλάχος, Πασχαλίδης, Ζαφόλια, Κέσογλου, Αλεξανδρόπουλος, Καλαμποκάς, Πρίτσας και Μανίτσας.

Ξεχωρίζει το όνομα του προπονητή τερματοφυλάκων, άλλοτε γκολκίπερ της Εθνικής και της ΑΕΚ Ηλία Ατματσίδη.  Φιλικό ματς με τη Φλαμουρτάρι θα δώσουν το Σάββατο 4/8 οι μικροί «κιτρινόμαυροι». Να θυμίσουμε ότι προετοιμασία στην πόλη μας με διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο θα κάνει και η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις 6 στις εγκαταστάσεις του Avaris.






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος