Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ταυτόχρονη αθλητική επιτυχία για τα αδέρφια Καραλή από την Ευρυτανία










Από την Ευρυτανία κατάγονται ο πρωταθλητής ορεινού τρεξίματος Ηλίας Καραλής, καθώς και τα αδέρφια του Δημήτρης και Εύη. Ο πατέρας τους έχει καταγωγή από τα Άγραφα και η μητέρα τους από τη Δάφνη(Το γένος Ντότσικα). Διαμένουν στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.
Πιο συγκεκριμένα πέραν της Φωτεινής Κολόκας υπήρχε και ένας ακόμη από την Ευρυτανία αθλητής που συμμετείχε με την Ελληνική αποστολή και διακρίθηκε στο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων Skyrunning  που έγινε στο Grand sasso της Ιταλίας. Αναφερόμαστε στον γεννηθέντα το 1996 Ηλία Καραλή, ο οποίος αναδείχτηκε 23ος, έχοντας καταγράψει σημαντική πορεία και αρκετές επιτυχίες στο ορεινό τρέξιμο.
Να σημειωθεί πως με το αυτό ασχολούνται και τα άλλα δυο αδέρφια του, o  Δημήτρης και η Εύη, έχοντας επίσης πολλές διακρίσεις ενεργητικό τους. Ο πρώτος συμμετείχε την Κυριακή(5/8) στο Kaliakouda Trail Run, ανεβαίνοντας στο βάθρο, καθώς ήταν 3ος στη διαδρομή των 13 χιλιομέτρων στην ηλικιακή του κατηγορία και 6ος γενικής, την ίδια ώρα που ο αδερφός του διακρινόταν στην Ιταλία, καταγράφοντας διπλή οικογενειακή επιτυχία.










Πηγή: stoxos1049.gr