Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Επιστροφή Σπύρου Κολόκα στο Βελούχι ως προπονητής


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Γιάννη Φλωράκη η διοίκηση του Βελουχίου βρήκε άμεσα τον διάδοχο του έχοντας ξανά πρωταγωνιστικούς στόχους και βάζοντας τον πήχη ψηλά. Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου θα βρίσκεται πλέον ο Σπύρος Κολόκας, επιστρέφοντας με άλλο πόστο στην ομάδα που προσέφερε επί σειρά ετών ως ποδοσφαιριστής.
Ο 52χρονος γυρίζει στους πάγκους μετά από αποχή δυο ετών, έχοντας καθοδηγήσει τα προηγούμενα χρόνια τον Αίολο στη Δ΄ Εθνική, την Ποταμιά και τη Μυρίκη στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, δουλεύοντας με αρκετούς νεαρούς ντόπιους ποδοσφαιριστές.
Ο Σπύρος Κολόκας ξεκίνησε την καριέρα του  ως ποδοσφαιριστής  από τον ΑΠΟΚ και είχε μια αξιοθαύμαστη καριέρα αγωνιζόμενος εκτός Ευρυτανίας με τη Λαμία, την Ανθούπολη, τον Απόλλωνα Λαμίας και τον Άγιο Θωμά Βοιωτίας, αλλά και στον νομό μας πλην του ΑΠΟΚ, με τον Αίολο, τον Απεραντιακό, την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας και τον Άγιο Προκόπιο, ενώ το δελτίο του πέρασε και από την ΑΕΚ, χωρίς να αγωνιστεί. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίχτες που ανέδειξε ο νομός μας, παίζοντας με επιτυχίες σε αρκετές θέσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΠΟΚ: «Η διοίκηση του ΑΠΟΚ το Βελούχι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός από τους λίγους που πρόσφεραν πολλά στο Ευρυτανικό ποδόσφαιρο. Πιστή στο πλάνο της η διοίκηση για ανάδειξη νέων ταλέντων προσλαμβάνει για προπονητή τον μάστερ του είδους Σπύρο Κολοκα. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ξανά μία μεγάλη και δυνατή ομάδα αξιοποιώντας πλήρως το Ευρυτανικό ποδοσφαιρικό δυναμικό για να επιστρέψουν οι Ευρυτάνες φίλαθλοι ξανά στο γήπεδο. Όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.»