Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

«Αστεράτος» πλέον ο Αλέξανδρος Γεωργίου


Ο Αλέξανδρος Γεωργίου είναι η νέα, «ηχηρή» προσθήκη του Αστέρα, καθώς συμφώνησε με την ομάδα της Φαναρίου για τη νέα σεζόν!
Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με πρόσφατη θητεία στη Γ’ Εθνική, καθώς στο β’ μισό της περασμένης σεζόν ενίσχυσε τον ΑΠΟΚ Βελούχι, θα αγωνιστεί στους Ερυθρόλευκους και την Α’ ΕΠΣΚ, οι οποίοι ομολογουμένως ανεβάζουν τον πήχη!
Ο 21χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-17 στον Σώκρατες σκοράροντας τέσσερις φορές και βοηθώντας την ομάδα του Βιολογικού να φτάσει έως την 5η θέση, την υψηλότερη της ιστορίας της.
Ακολούθησε παρουσία στη Δόξα Μητρόπολης έως τον Ιανουάριο του 2018 για να μεταγραφεί στη συνέχεια στο Βελούχι, με το οποίο μάλιστα κατέκτησε και το κύπελλο ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Ποδοσφαιρικά έκανε τα πρώτα του βήματα στην Αναγέννηση Καρδίτσας τη σεζόν 2007-08 και ακολούθησε μία τετραετία στην Ακαδημία Ελπίδες όπου μέτρησε περισσότερες από 150 συμμετοχές.
Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Γεωργικού και την Α1 ΕΠΣΚ μετρώντας 32 συμμετοχές, ενώ η επόμενη διετία τον βρήκε ξανά στην Αναγέννηση, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League Νέων στο Βόρειο Όμιλο τη σεζόν 2013-14. Ακολούθησε παρουσία στον Αετό Αγίου Θεόδωρου (12 συμμετοχές στην Α’ ΕΠΣΚ) και στον Αετό Μακρυχωρίου στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας (10 συμμετοχές).
Με τον Σώκρατες, ο Γεωργίου μέτρησε 28 συμμετοχές στην Α’ ΕΠΣΚ και πλέον θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Νίκου Καρακώστα.
Το καλοκαίρι του 2016 μάλιστα, συμμετείχε σε πρόγραμμα προπονήσεων με την ομάδα της Βίλεμ, όπου μάλιστα έλαβε μέρος και σε δύο φιλικά με ομάδες της Ολλανδίας και του Βελγίου

Πηγή: karditsasportiva.gr