Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών 1ης κατηγορίας(Φωτορεπορτάζ)

 
Στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και στο Montana διεξάγονται αυτές τις ημέρες τα αγωνιστικά τεστ και τα σεμινάρια για τους διαιτητές και τους βοηθούς διαιτητές Α΄ κατηγορίας(17-21 Αυγούστου).
 Στα αγωνιστικά τεστ του Σαββάτου(18/8) κόπηκαν ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς(Πέλλας) και οι βοηθοί διαιτητές Βασίλης Καραβασίλης(Καβάλας), Χασάν Κούλα(Ξάνθης, διεθνής), Γιώργος Παλαμίδας(Λακωνίας) και Γιώργος Κρέτσιμος(Δυτικής Αττικής).
Τα ψυχολογικά τεστ πραγματοποιούνται από τον καθηγητή Ζήση Παπανικολάου και τα αγωνιστικά από τον γυμναστή Βασίλη Λώλη. Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις των διαιτητών από τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Η νέα πεντάδα της ΚΕΔ/ΕΠΟ αποτελείται από τους: Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν, Λιφ Λίντμπεργκ, Δημήτρη Καλύβα(Αδερφός του Γιάννη Καλύβα της ΕΠΣ Ευρυτανίας) και Γιάννη Τσαχειλίδη. 
Από τις 22 έως τις 24 Αυγούστου θα γίνει το σεμινάριο των παρατηρητών διαιτησίας Α΄ Κατηγορίας, ενώ το διάστημα 27-31 Αυγούστου ακολουθεί η διαδικασία για τους αξιωματούχους της Β΄ Κατηγορίας(Διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές).